Ti odaadnátok a lakásotokat a fiatoknak?
Neked befektetés a gyerek?
Elárulom, hogy nem a nemi szerveddel kell festeni meg tologatni. Én a saját hobbitméreteimmel is kifestettem a lakást. Majd beleszakadtam, de nem szaladtam rögtön egy szakember karjaiba, hogy segítség, életképtelen vagyok.
Kérdező!
Most őszintén, miért tette fel ezt a kérdést?
Nyilvánvaló, hogy nem akarja a lakást a fiának adni, csak a kifogásokat sorolja.
28-ra:
Nem, nem osztogatnám szét. A lehető legjobb helyre fektetném be: a saját gyerekemet segíteném vele.
És ha megkérdezné, hogy mivel viszonozza, akkor megmondanám neki: "Nekem semmivel, de majd te is így segítsd évtizedek múlva a te gyerekeidet!"
Amúgy: ha a lakás a te tulajdonod, akkor miféle szétosztogatásról beszélsz? Ha akarod, a halálod napjáig a neveden maradhat, attól még a fiad életét segítheted vele. Nem azt javasoltuk, hogy add el a lakást és az árát add oda neki, hogy bármire elkölthesse.
Ha lenne két lakásom, akkor nem gondolkodnék ezen.
Minek a sok régi bútor?? Ha feldobod a talpad, akkor tudod hova kerül? Lomtalanításkor széthordják tüzelőnek...
Már nem azért, minek van annyi cuccod ami nem fér el ott ahol laksz?
Meg ilyen ridegül beszélni a saját véredről...
Ásd el magad!
Egyébként felmerült ez, hogy a fiad ingyen odaköltözne, vagy csak te túráztatod magad egy elméleti kérdésen?
Nagyon fura hozzáállásod van a saját gyerekedhez. Nekem is van egy fiam, ha lenne egy üres lakásom, mert rég magamtól felajánlottam volna neki, hogy lakjon benne.
Én másik oldalon álltam. szülőnek több ingatlana, és igen raktárnak használja őket. Egyben lakik... ennyi. Így albérleteztünk elsőnek párban, majd családostul is. (másik ág olyan helyen lakik ahol nem lett volna munkánk sajnos)
Evvan. Én is úgy voltam vele, egy idő után, hogy ha fizetne a szülő se ,mennék az övébe. Annyit hallgattam, hogy minden csak az övé, az ő cuccai, egy bögréhez se nyulhatok... Ki akar így élni? senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!