Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők megveszitek a gyereknek...

Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F

Figyelt kérdés
most jelenik meg és ahogy néztem elég drága..

2016. szept. 7. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
0%
Akik azt mondjak hogy az iphone hu mennyire jo meg mit kibir azok mirol beszelnek??? A legkisebb huppanastol is szilankos darabokra torik a kijelzoje. Nyaron az uj verziok is meghalnak a hosegben.... lehetne sorolni a hibakat. En sose divatos csucsmobilt veszek hanem tenyleg hasznalatnak megfelelot. Pl ferjem 4 eves asusan ugy hasit a net meg az osszes app hogy most erte utol az apple kb... mondom 4 eves a cucc.. es utest esest strandon hoseget mindent csont nelkul birt mindig. Fut rajta minden fene haza birta hozni a melot vele. Eleve 64 giga. Tablette bovitheto... szoval hagyjuk mar... raadasul europaban nem elterjedtek a macek, itt semmivel se kompatibilis az iphone. Egy asus meg mindennel... szoval ha munkahoz hasznalatra kell nem vesz iphpnet az ember. Eleg sok fiatalt ismerek ipho e meg igy ugy. Elmentek gurizni, ugy cserelte le egy even belul az osszes az iphonejat hogy ihaj. Kucsit kellemetlen a torotkijelzos meghalos telefon ami nem kompatibilis a munkagepekkel akkor mar.
2016. szept. 18. 18:47
 52/61 anonim ***** válasza:
44%

Leirtam hogy kozel 5 evig hasznaltam a sima 4-et. Esett betonra nem tort szilankosra. A xaros Alcatel esett fapadlora es mar szetment a kijelzoje.

Aki hulye az nem vesz tokot a 250.000-es telefonra.

Akinek van egy kicsi esze az igen.

Igy nekem multkor a tok tort szilankosra es nem a telefon.

Vettem egy uj tokot es ennyi.

Amugy meg ha megtehetem mit faj az masnak hogy iPhone-om van vagy Macbookom? Megdolgoztam erte es arra koltom a penzemet, amire akarom.

2016. szept. 18. 22:50
 53/61 anonim ***** válasza:
82%

Azért vesz rá a többség üvegfóliát, plusz hátulra is egy másik tokot... Nekem is már vagy 5x tört volna rongyosra, ha nincsenek rajta, így csak oldalt töredezett be az üvegfólia(de vigyázok rá, direkt soha nem dobnám le).

Szerintem ha valaki van olyan helyzetben, akkor megveszi a gyerekének, én is tudom, hogy anyáék mindent megtennének értem(a "s*ggemet is kinyalják", ha úgy tetszik, persze nem szó szerint és normális kereteken belül, de melyik rendes szülő nem hozná le a csillagokat is az égről?),viszont nem vagyunk olyan helyzetben, más fontosabb dolgot kell vennünk, de van olyan barátom akinek megveszik.. Megveszik neki, és? Mi van akkor? Miért szúrja ez a másik szemét? Én sem tehetem meg, hogy ilyen telefonom legyen, ők igen... És? Most azzal jobb lesz ha háborgok, meg vagdalózok? Nem hinném. Megint más kategória, hogy igen, vannak olcsóbb telefonok amik bírnak olyan belső értékkel, mint az Iphone, de nincsenek annyira elterjedve, és nincs is akkora reklámjuk, ellenben az Iphone tényleg szinte mindenhol ott van, de persze ettől lehet egy más márkájú telefon is épp ugyan olyan jó, az meg egy másik dolog, hogy valaki nem vigyáz rá, és szét van törve. Nekem egyébként például soha nem jelzett, hogy túlmelegedett volna(ismerősömnél igen, nálam soha, pedig nem kíméltem nyáron). Remélem a többség értette a lényeget, próbáltam normálisan elmagyarázni a dolgokat.

17/L (#41, ha jól emlékszem)

2016. szept. 20. 19:43
 54/61 anonim ***** válasza:

52 es.. gondolom te nulláztál le (előtted lévő voltam...) :)

Akinek van esze, az olyan telefont vesz, amilyet ki fog tudni használni, és szüksége van a funkcióira ;)

megjegyzem a 250 ezres asus pl mindenféle tokok nélkül se törik. És ugyanazt sőt többet tud mint az aktuális iphone... Meg vannak ám márkák a magyarországon forgalmazottakon kívül is.

De mondom, nem az árról van szó, hanem hogy mire kell. Mit kell tudnia. Felesleges dolgokra épeszű ember nem ad 10 fillért se. ennyi. A telefon használati tárgy, nem egy festmény.

2016. szept. 20. 21:02
 55/61 anonim ***** válasza:
44%

54. nem tud egy ember lenullazni, tobben szavaztak le.

De nem irom le meg egyszer, hogy mennyire jol mukodik es 5 evig jo egy ilyen telefon, mert latom nem megy at az info tobbedjere sem.

2016. szept. 20. 21:15
 56/61 anonim ***** válasza:

Figy.. 5 evig jo... van mas telo is ami eddig jo. Anyam nokiaja meg 10 eve megy, semmi baja. Amire o hasznalja arra tok ok. Most akkor hulye hogy nem kolt iphonera pedig megteheti? Ugye hogy nem. Neked nem megy at az info, hogy nem baj ha vkinek iphoneja van vagy arra telik, de ne csinaljunk mar ugy mintha az lenne kizarolag hasznalhato telo vagy mindent verne ar ertek aranyban. (Erre irtam az asust peldanak. Draga is sokat is tud, ugyanugy birja sokevet. Ok. Menozni nem lehet vele dolgozni viszont igen, mert asus alkalmazasban vannak extrai... mondjuk ugyanugy nem vennem meg hobbitelefonnak a 18 eves gyerekemnek. Mert felesleges. Ha meg mar valami olyat melozik amihez ilyen csucskutyu kell akkor meg ugyis meg birja venni maganak. Nekem se anyam vett telot anno.)

Szoval azt nem erted hogy funkcio szerint valasztanak sokan. Ezert nincs iphonejuk. Mert nekik nem feltetlen az a megfelelo. De ha funkcio szerint nezzuk akkor barmelyik legujabb szeria kihasznalatlan marad tobbnyire a tobbseg kezeben.

2016. szept. 20. 22:21
 57/61 anonim ***** válasza:
33%
Nem éri meg ájfont venni. Azoknak az embereknek van kitalálva akiknek nincs életük és ezért egy drága de alapvetően rossz telefonnal próbálják magukat boldoggá tenni. A Blackview BV6000 jobb az összes Apple telefonnál.
2016. szept. 20. 22:33
 58/61 anonim ***** válasza:
56. te nem erted meg, hogy reszemrol mindenki azt vesz amit akar, csak engem is hagyjatok beken, hogy iPhone-t veszek, mert xarok ra mennyibe kerul, mert megtehetem, es ha lesz gyerekem neki is meg fogom venni, ha ugy velem megerdemli, pont.
2016. szept. 20. 22:40
 59/61 anonim ***** válasza:
0%

Én elvárom a milliomos apámtól, hogy megvegye nekem, tekintettel arra, hogy a 10 évvel idősebb bátyámnak kb. még a seggét is kinyalta...

Ja amúgy 16/f

2016. okt. 29. 13:14
 60/61 anonim válasza:
Nekem iPhone 6 s plus-om van :)De holnap kapok 7-est.Tehát ja.
2016. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!