Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F
Még mindig röhögök!
Pelenkás korod óta iphone-re gyűjtesz?? :-D
Szerintem az alkalom, az csak egy ürügy. Tök mindegy minek írod be, hogy megkapj az adott dolgot. Kell egy új telefon? Születésnapodra kapsz majd. És végülis az egy ugyan olyan nap, mint a többi. Vagyis számomra az. Nálunk sosem volt az, hogy csak alkalmakra kérhetsz bármit. Szóval hülyeség az, hogyha születésnapra kap I6s-t, akkor mit kap ballagásra? Én a ballagásomra egy gyűrűt kaptam, születésnapomra meg három pár idei Origami bikinit. Szóval szerintem ha a gyerek úgy van nevelve, akkor nem várja el, hogy házat vegyél neki az esküvőjére. És akkor most megint a nevelésnél tartunk...
Amelyik szülő megteheti, az meg is fogja venni a gyerekének az I7-et, amelyik nem, ott sírhat bármennyit a gyerek, úgy sem fogja megkapni.
25 ös... tudod, ha felnősz, rájössz, hogy nem teszel csak meg dolgokat azért mert megtehetnéd ;) Én pl magamnak még sose vettem a legújabb verziójú telefont. A mostani pl úgy van, hogy bementem a telóshoz, elmondtam a paramétereket mire van szükségem, megnéztem az összeset és választottam. És nem a legújabb csilicsoda lett, pedig megtehettem. De pont nem az volt a megfelelő nekem a meló/mindennapos használatra. Tudod az ember ésszel él ;)
És nem olyan, hogy megtehetem, akkor dobálom ki a dolgokat. Én felesleges dolgot még ingyen se fogadok el. Mert minek? nem vagyok gyűjtögető. Meg ugye kinek mi a prioritás. Nekem pl a telefon egy eszköz, amivel könnyebb a meló pl, nem vagyok odakötve a számítógéphez egész napra, hanem mászkálhatok. Persze ebből én vagyok a bunkó ember, aki mindenhol a telefont nyomkodja, dehát munkaidőben ez van :D inkább mint bezárva lenni.
De pl nyáron strandon meglennék lőve iphone-nal, mert azok a szarok állandóan túlmelegednek. én meg akkor elesem a melóktól... Ált ezért húzom ki mindig a legújabb verziójú telókat is, még nem tudni van e valami rejtett hibájuk, nem biztos, hogy elég stabil lesz. De van ismerősöm, aki Cat telóval mászkál, mert neki fontos a víz, ütésállóság, semmire se menne az iphonenal, vagy samsunggal, neki beszélni kell, meg bírja az extrém körülményeket az a fontos. Pedig megteheti...
nyugi, jóesetben majd felnősz ;) azt is megteheted :D
"le kell valamit irnia az adobol" 😂
Ez nem azoknak van kitalalva akik keztoreses penzbol veszik meg a telefont, meg nem telik ra.
Az iPhone nem a csoro magyaroknak lett tervezve.
Kulfoldon szerzodessel utanaddobjak kb. csak kicsivel tobbe jon ki a szerzodes mint siman, na meg utana ha kijon az uj becserelheted x osszegert a regi telodat ujra.
Egy baratom vett valami gagyifont a gyerekeinek, mondtam hogy vacak lesz, aztan Samsung Galaxy S6 Edget egy kis 13 evesnek. De hat na, televannak loveval, akkor miert ne?
En is ha jol allok majd anyagilag megveszem a gyereknek, foleg ha jol tanul, megerdemli, miert tagadnam meg tole, ha megtehetjuk? Mert par nethuszar szerint nem kell egy gyereknek az. Nem erdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!