Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők megveszitek a gyereknek...

Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F

Figyelt kérdés
most jelenik meg és ahogy néztem elég drága..

2016. szept. 7. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim válasza:
56%
"gyerekként" írok, most vagyok 17, én megkérdeztem, azt mondták hogy meg. Nem tudom miért kell leszólni azt a telefont, Anyámnak csak 1x volt Androidos telefonja, azóta a családból mindenkinek iPhoneja van, nekem jelenleg egy iPhone 5S, viszont keveslem a 16 GB-os tárhelyet. Egyébként sosem menőztem semmivel, év végi bizonyítványaim is majdnem kitűnőek lettek, csak én ilyen tech-mániás vagyok, és szeretem az új dolgokat :D
2016. szept. 8. 19:31
 22/61 anonim válasza:
34%
Ha van rà lóvé, miért ne??? De samsungra 1 Ft-ot se adnék, meg egyéb androidos selejtre! Ennyi pénzért normálisat kell venni
2016. szept. 8. 22:03
 23/61 anonim ***** válasza:
33%
Miben lesz más, mint a 6?
2016. szept. 9. 21:33
 24/61 anonim ***** válasza:
58%
A Samsungok jobbak.
2016. szept. 9. 22:41
 25/61 anonim ***** válasza:
20%

Tökre bírom ezt asok "megtehetném, hogy minden hónapban új ájfont vegyek..." ha megtehetnéd, megteszed. Tapasztalat. 15 éves vagyok, IPhone 6s-em van. Nálunk szinte az egész család androidos, kivéve az unokanővérem, aki szó szerintem évente cseréli az Iphonjait. A legelsőtől kezdve mindig megvan neki a sima és az s-es változat is, a pluszt nagynak találja, unszimpi neki. Nem kell említenem, hogy természetes a 64 GB-osat veszi és nem, nem felvágásból, ha nem mert le kell valahogy írnia az áfát, muszáj neki valami drágát vennie, hogy beletudja rakni a könyvelésébe.

Édesapám 3 havonta cseréli a telefonjait, ő androidos, mint azt említettem, de ő sem fellengzésből teszi, hanem mert eláztatja, ráül, félbetöri, leejti vagy néhanapján nagyon ritkán műszaki problémás lesz.

Szóval ha megtehetnéd, akkor cserélni is fogod a telefonod. Vannak olyan emberek, hogy mint ahogyan te minden nap új, vagy legalább is tiszta ruhát tudsz felvenni, ő új telefont tud venni...

Továbbá, nekem "ha fizetnének sem kellene" az Iphone 7, mert bűn ronda lett. Szerintem teljes mértékbne ízléstelen ez a dizájn a pluszon meg az a dual camera...majd sírva fakadtam mikor megláttam, viszont előnye, hogy vízálló, de a Jack dugót eszméletlenül sajnálom. Én nem tervezek váltani, ilyenre soha

2016. szept. 11. 13:06
 26/61 anonim ***** válasza:
67%

" Tapasztalat. 15 éves vagyok, IPhone 6s-em van. "

Ezután a mondat után jót mosolyogtam! Jah,nem,fetrengve röhögök!!! :-D

2016. szept. 11. 13:33
 27/61 anonim ***** válasza:
21%

Igen. Sejtem. Ugyan miért is röhögtél ilyen jót? A kor az csak egy szám és egy szóval sem írtam le, hogy én, saját önerőmből szerzett pénzből tudnék iphonokat venni, de csak azért, mert a 6s-emre költöttem mindet. Diákmunka.

Szóval nem értem, hogy mi volt ilyen vicces, de örülök, hogy szereztem neked egy boldog percet

2016. szept. 11. 14:37
 28/61 anonim ***** válasza:
81%

Bocs,nem olvastam el a kommenteket.Nem vagyok szülő,de ha az lennék se venném meg neki.Nem azért,mert nem tetszik, de nem tehetjük meg, hogy ilyen drága telefont vegyünk a gyereknek.

Meg az a szülő, aki megveszi karácsonyra/szülinapra/névnapra, az mit vesz majd egy nagyobb alkalomra? Pl. ballagás. Autót? Esküvőre meg házat?

Én nap mint nap látom a tömegközlekedési eszközökön, hogy a 15-18 éves gyerekek iphone 6s-el és a legújabb samsungokkal járnak.

Nem gondolnám, hogy annyi szülő megteheti, mint ahány gyerek kezében látni...

Azok a gyerekek, akik megkapják ezeket a drága telefonokat, el tudják képzelni mennyit kell egy embernek dolgoznia? Elég szomorú, hogy vannak ilyen idióta szülők, akik ezzel kedveskednek a drága elkényeztetett kisfiuknak..:(

2016. szept. 11. 14:42
 29/61 anonim ***** válasza:
86%

Diákmunkával hol tudtál összeszedni 260ezret nettóban?:)

Mivel 15 éves kortól lehet diákmunkát vállalni, és két hónap alatt kellett ennyit összeszedj, havi 180at kaptál nettóban. Elmondod hol van ilyen?:O

2016. szept. 11. 14:49
 30/61 anonim ***** válasza:
25%

Ott, ahol a gyerek 15 éven keresztül nem költ semmi olyanra és nyílt törést szenved a bal kezén 65 ezerért.

Így volt alapból 170 ezrem. A további 60 ezer (mert 230 volt) jött össze diákmunkából

2016. szept. 11. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!