Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F
:-D
Mi a szrnak egy 15-18 évesnek iphone??? Fontos üzleti tárgyalásokat bonyolít??
nem
felesleges
ha telefonálok neki azt sem veszi fel, sms-re nem reagál
marad a butafon ...
ha majd megtanulja h a telefon telefonálásra való és nem menőzni akkor esetleg kap egy alap okos telot
Ha a szülők nagyon jól keresnek,akkor előfordulhat,hogy tényleg meg tudják venni a gyereknek mindenféle nélkülözés nélkül.Az ilyet megértem,ha megtehetik,miért ne?Ha a gyereknek az a vágya ,akkor miért ne?
A gond szerintem ott van,hogy Magyarországon a legtöbben nem állnak úgy,hogy ez beleférjen.És dolgoztam ilyen telefonos helyen.Napi szinten jöttek be,hogy nekik most nincs pénzük egy forint se,de vinnék a több száz ezres telefont.És akkor ha lehetett elvitték hitelre..Az ilyen szerintem elég nagy hülyeség.. Nyilván vegyen telefont a gyereknek,de ha nincs rá keret akkor inkább spóroljon össze egy 20-30 ezres telefonra.Azzal is lehet már netezni,fényképzni stb..
De sokan inkább vesznek egy olyat,ami a fizetésük 3x-osa.És persze hitelre,hogy még több legyen.. Az ilyen nagy felelőtlenség és a gyereknek sem mutatnak jó példát.
Engem úgy neveltek,hogy addig nyújtózkodjak amíg a takaróm ér..
en nagyon jol keresek, akar minden honapban vehetnek nehany ajfont a gyereknek anelkul hogy a csaladi koltsegvetesben egyaltalan feltunne.
Megsem vennek mert teljesen feleslegesnek tartom. De ahogy irtam, nem is szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!