Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők megveszitek a gyereknek...

Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F

Figyelt kérdés
most jelenik meg és ahogy néztem elég drága..

2016. szept. 7. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
93%
Persze! Igaz még csak 8 hónapos, de jó lesz neki játszani, ràgcsálni. :D
2016. szept. 7. 21:21
 12/61 anonim ***** válasza:
46%
nagyon elrontottam volna a neveleset ha iphone 7-et akarna, de nem akar, mert normalis az ertekrendje, es tudja hogy ezeknek a tularazott vackoknak nem gyerekek kezeben van a helye.
2016. szept. 8. 06:38
 13/61 anonim ***** válasza:
38%

:-D

Mi a szrnak egy 15-18 évesnek iphone??? Fontos üzleti tárgyalásokat bonyolít??

2016. szept. 8. 07:12
 14/61 anonim ***** válasza:
21%

nem

felesleges

ha telefonálok neki azt sem veszi fel, sms-re nem reagál

marad a butafon ...

ha majd megtanulja h a telefon telefonálásra való és nem menőzni akkor esetleg kap egy alap okos telot

2016. szept. 8. 07:47
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülők nagyon jól keresnek,akkor előfordulhat,hogy tényleg meg tudják venni a gyereknek mindenféle nélkülözés nélkül.Az ilyet megértem,ha megtehetik,miért ne?Ha a gyereknek az a vágya ,akkor miért ne?

A gond szerintem ott van,hogy Magyarországon a legtöbben nem állnak úgy,hogy ez beleférjen.És dolgoztam ilyen telefonos helyen.Napi szinten jöttek be,hogy nekik most nincs pénzük egy forint se,de vinnék a több száz ezres telefont.És akkor ha lehetett elvitték hitelre..Az ilyen szerintem elég nagy hülyeség.. Nyilván vegyen telefont a gyereknek,de ha nincs rá keret akkor inkább spóroljon össze egy 20-30 ezres telefonra.Azzal is lehet már netezni,fényképzni stb..

De sokan inkább vesznek egy olyat,ami a fizetésük 3x-osa.És persze hitelre,hogy még több legyen.. Az ilyen nagy felelőtlenség és a gyereknek sem mutatnak jó példát.

Engem úgy neveltek,hogy addig nyújtózkodjak amíg a takaróm ér..

2016. szept. 8. 08:43
 16/61 anonim ***** válasza:
61%

en nagyon jol keresek, akar minden honapban vehetnek nehany ajfont a gyereknek anelkul hogy a csaladi koltsegvetesben egyaltalan feltunne.

Megsem vennek mert teljesen feleslegesnek tartom. De ahogy irtam, nem is szeretne.

2016. szept. 8. 08:47
 17/61 anonim ***** válasza:
35%
Aki ért a telefonokhoz az nem akar ájfont.
2016. szept. 8. 10:48
 18/61 anonim ***** válasza:
33%
Bár én nem vagyok szülő de nekem megvették az Iphone 6 ot amint megjelent lehet a 7 est is megfogják. Nem értem mi a gond vele az egyszerű ember elfelejti van aki nem 200 ezerért dolgozik havonta, hanem milliós nagyságrendért. Nem gond az ha ilyet kap a gyerek. Viszont amikor én megkaptam a legújabb Iphone-t nem vágtam fel vele mert nekünk ez nem sok pénz szóval az én szememben nem lesz menőbb akinek ilyen van elvégre nem nagy szám. Nekem is azért kellett mert nagyon tetszik.
2016. szept. 8. 13:05
 19/61 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Bár kérdeztem a kisfiamat, hogy szeretne e egyet, de azt mondta, hogy nem ér annyit. A kérdésem pedig azért volt, mert nemrég lett nagykorú és ajándék ötletet kerestem neki.
2016. szept. 8. 15:32
 20/61 anonim ***** válasza:
84%
Nem is lehet még tudni róla semmit de a sok hülyegyerek már most ilyen vackot akar. Szánalmas.
2016. szept. 8. 18:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!