Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F
Figyelt kérdés
most jelenik meg és ahogy néztem elég drága..2016. szept. 7. 19:26
1/61 anonim válasza:
Kíváncsi vagy, hogy te megkapod-e?:D
2/61 A kérdező kommentje:
én nem kapok ilyet
nekem van 4s az is jó nekem
2016. szept. 7. 19:30
3/61 anonim válasza:
Soha es kizart hogy draga jatekot kapjon.
Majd ha osszekeresi diakmunkaval akkor lesz neki
4/61 anonim válasza:
Akkor meg? Nincs jobb dolgod? Mert még ha szülőként kérdezted volna,de így? Unatkozol? "Nem is tudom mit csináljak,á kiírom,hogy ki vesz telefont...."
5/61 anonim válasza:
Nem, nincs rá szüksége.
És egyébként sem divat nálunk, hogy csak úgy lecserélünk valamit, mert megjelent egy újabb verzió, és az sem divat, hogy menőzzünk mindenféle tárgyakkal. És nem az anyagiak miatt. Megengedhetnénk. De egyszerűen felesleges, na meg sekélyes is, ha valakinek erről szól az élete.
6/61 anonim válasza:
nekem s5-öm van, nem akarok frissíteni a következő 4 évben. Semmi értelme. Másrészt apple-t sose vennék, csak a márkát veszed meg, nagyon szqar telókat árulnak
7/61 anonim válasza:
#6 Támogatom a válaszod, aki hülye az haljon meg :D
8/61 anonim válasza:
19 vagyok, féligmeddig egyelőre még a szüleim tartanak el, de nekem nem is kellene az a szutyok és nem követelném tőlük. Ha neked kell akkor keresd rá össze a zsetont, utóbbi 2 telefonomat én is saját pénzen vettem már, 18 évesen menni fog ez neked is.
9/61 anonim válasza:
Pff.. Lumiám van most, ha pedig gari lejárta után PONT meghibásodik (sok ramaty minőségű dolog járt mostanában a kezemben), akkor van 1 dugi androidos telefonom. Minek iPhone 7? Fogyasztói társadalom... Egyszer mennének ki ezek az iphone rajongó gyerekek Ukrajnába...
10/61 anonim válasza:
a meg nem fogant 18 éves gyerekem kapna egy redmi 3-mat úgy hogy belepótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!