Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők megveszitek a gyereknek...

Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F

Figyelt kérdés
most jelenik meg és ahogy néztem elég drága..

2016. szept. 7. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
42%
Igaz, én is "gyerek" vagyok, de másfél éve nagy könyörgések árán végre kaptam egy új telefont(a régi Samsungomat úgy értsétek, hogy 3-4 évig volt nálam, de már felvenni nem tudtam, ha hívtak, abszolút kuka volt), egy 5s-t ami azóta is hibátlanul működik. Anyáék is nemrég vettek új telefonokat, verték magukat arra, hogy ezek össze lettek hasonlítva az Iphone-nal, és, hogy mennyire jók, persze egyenként 100 ezerért... Anyáé pár napja mondott fel, nevelőapukámét nemrég szervizbe kellett vinni. Az enyémnek másfél éve semmi baja, mostanában már le szokott fagyogatni, de azt is azért mert én vagyok az idegbeteg néha.És lassan meg tudom győzni őket, hogyha nem is egy 6s-t(arra mondjuk nem is lenne keret lol), de legalább akkor egy 5c-t próbáljanak ki. Mindegy, ezzel azt próbáltam szemléltetni, hogy nálunk az Apple válik be, de ezt embere válogatja, ha olyan anyagi helyzetben lennénk biztos vennék 7-et, kifejezetten tetszik, hogy ütés-és vízálló, de azért várnék vele még talán pár hónapot, talán fél évet,hogy lemenjen az ára. De nincs ennyi pénzünk ilyenekre, szóval itt meg is halt a dolog. :D 17/L
2016. szept. 18. 08:34
 42/61 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon túl van árazva, Amerikában fele ennyibe se kerül, mint itt.
2016. szept. 18. 10:37
 43/61 anonim ***** válasza:
49%
Nem akarok minden leejtés után új telefont, így kerülom az ájfont.
2016. szept. 18. 12:01
 44/61 anonim ***** válasza:
40%
Nem mert teljesen hidegen hagynak ezek a marhaságok. Ahogy öreganyám szokta mondani: senki nem visz semmit magával a másik oldalra! Minek ilyen értelmetlenségre pazarolni az életet egyáltalán?
2016. szept. 18. 14:16
 45/61 anonim ***** válasza:
36%
Nem létezik élet a halá után.
2016. szept. 18. 14:41
 46/61 anonim ***** válasza:

Az iPhone 4-em kozel 5 evig haszbaltam es a kikapcsolas gomb nem mukodik csak rajta. Most kb. 6 eves a gyartastol szamitva es meg mindig mukodik. Annyi, hogy nem tamogatott.

Most egy iPhone 6-om van, tokeletesen mukodik. Van egy tokja, szoval ha esik akkor az torik. Ennyi.

A Huaweit hozzak mindig fel versenytarsnak.

A baratom gyerekei gagyi volt.

Anyameke minfkettot cserelni kellett par honapon belul.

Lehet utalni az almat, es lehet draga, de ha azt veszem a rokonok evente 60000-ert vesznek gagyifont, az en iPhone 4-em meg kozel 5 evig volt meg 175000-ert szerintem en jobban jarok, es nem kell evente mentegetni a szamokat, az adatokat meg uj telefonhoz hozzaszokni.

2016. szept. 18. 15:07
 47/61 anonim ***** válasza:
41 amugy ha nem lenne penzem en is igy csinalnam, par modellel korabbi teljesen jol mukodik. Pl. Angliaban egy iPhone 5C-t garanciaval mar lehet venni 120-140 fontert. Anyukamnak gondoltam. Mert 7-essl ugy se csinalna semmit, csak skypol meg facezik meg email... De meg skypolni se tud rendesen a gagyi telefonjaikkal mert nincs elulso kameraja.
2016. szept. 18. 15:09
 48/61 anonim ***** válasza:
50%
Arra amire az átlag ember a telefont használja nem kell ájfon.
2016. szept. 18. 17:07
 49/61 anonim ***** válasza:
34%

Lehet hasznalni persze egy Alcatel popot is netezesre, sz mas kerdes, hogy fullra fel fog idegesiteni, mire barmit is megcsinalok rajt.

£20-ert van egy telefon amin nem kenyelmes a netezes

Lehet venni kozepkategorias telefont £60-£100-ert ami mar jobb, android meg facebook meg turheto kamera

De akkor mar inkabb veszek "ajfont" £120-£140-ert hasznaltan iPhone 5C 1-2 ev garanciaval hasznaltlereskedesbol. Egy kicsi rafizetes, ee tudom, hogy az "ajfon" meg 3 ev mulva is hasznalhato lesz, nem pedig kuka, mint anyamek Huaweije meg Microsoftja.

Van ra minden app, es egy szolid, megbizhato keszulek. Nem fog szetesni par honapon/ 1 even belul.

2016. szept. 18. 17:27
 50/61 anonim ***** válasza:
63%
Szerencsére az én csemetéim rég kinőtték a gyerekkort. De amikor gyerekek voltak, akkor sem ugrottunk minden új és éppen divatos szarságot megvenni nekik. Pénzügyi tanácsokkal elláttuk, és ha sikerült, megvehette magának.
2016. szept. 18. 17:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!