Szülők megveszitek a gyereknek az iPhone 7 telefont? 18/F
Az iPhone 4-em kozel 5 evig haszbaltam es a kikapcsolas gomb nem mukodik csak rajta. Most kb. 6 eves a gyartastol szamitva es meg mindig mukodik. Annyi, hogy nem tamogatott.
Most egy iPhone 6-om van, tokeletesen mukodik. Van egy tokja, szoval ha esik akkor az torik. Ennyi.
A Huaweit hozzak mindig fel versenytarsnak.
A baratom gyerekei gagyi volt.
Anyameke minfkettot cserelni kellett par honapon belul.
Lehet utalni az almat, es lehet draga, de ha azt veszem a rokonok evente 60000-ert vesznek gagyifont, az en iPhone 4-em meg kozel 5 evig volt meg 175000-ert szerintem en jobban jarok, es nem kell evente mentegetni a szamokat, az adatokat meg uj telefonhoz hozzaszokni.
Lehet hasznalni persze egy Alcatel popot is netezesre, sz mas kerdes, hogy fullra fel fog idegesiteni, mire barmit is megcsinalok rajt.
£20-ert van egy telefon amin nem kenyelmes a netezes
Lehet venni kozepkategorias telefont £60-£100-ert ami mar jobb, android meg facebook meg turheto kamera
De akkor mar inkabb veszek "ajfont" £120-£140-ert hasznaltan iPhone 5C 1-2 ev garanciaval hasznaltlereskedesbol. Egy kicsi rafizetes, ee tudom, hogy az "ajfon" meg 3 ev mulva is hasznalhato lesz, nem pedig kuka, mint anyamek Huaweije meg Microsoftja.
Van ra minden app, es egy szolid, megbizhato keszulek. Nem fog szetesni par honapon/ 1 even belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!