Én 60 ezerért veszem meg a T-mobile-nál, csak hosszabbítok 2 évet. Amúgy is meg vagyok velük elégedve.
Egyébként meg tökéletes telefon NEM LÉTEZIK és soha nem is lesz semmi tökéletes. Szerintem egy mezei iPhone felhasználónak 101%-ig megfelel az iPhone 4. :)
Első :
Megnézném melyik tmobil üzletben veszed te az iphone4-et 60000 Ft-ért....Írd meg légyszi , mert akkor én is megyek oda és veszek 1-et.
Szeptemberben érkezik, a jelenlegi 3GS árában. Ez nem publikus információ, de már megkötötték a szerződést. :)
Egyébként miért, szerintetek mennyibe kerül?
Jelenleg 80 ezer forint a 3GS 2 éves hűségnyilatkozattal. 5000 forintot fizetek havonta de ebben 1GB internet, 200 lebeszélhető perc és 100 sms van. És igen, 80 ezer forintért lehet megvenni a 3GS-t.
Én azért 60 ezerért fogom megvenni az iPhone 4-et, mert vannak hűségpontjaim amiket be lehet váltani ilyen esetben.
Köszi nekem elég volt a 3gs. 4-et már meg sem nézem, hogy milyen. 50-nel olcsóbban vettem egy hd2-őt, és megbántam a 3gs-t, hogy megvettem. hd2höz képest hulladék. De az iphone rajongóknak iderakok egy linekt, ami az összehasonlítása.
http://www.youtube.com/watch?v=HmrXrQUZgwE
De van egy csomó ilyen videó. Ja, kedves iphone tulajok! Nem égő, hogy egy flash oldalt nem tud megnyitni a telefonod a neten?:D:D:D Eléggé elterjedt technológia, csak az apple b@szik megoldani a drága divattelefonján.
Én még sosem éreztem magam égőnek a 3GS-el.
Számomra tökéletesen megfelel, 80 ezer forintért vettem, nem is akartam jobb telefont ennyi pénzért.
Kicsit szánalmasnak érzem ezt a versengést, hiszen mindenki olyan telefont vesz amilyet akar. Az AppStore verhetetlen kínálata, a világ legmodernebb zenelejátszója és a villámgyors böngészés számomra bőven kielégíti amit elvárok egy telefontól.
Legyél boldog a HD2-vel, biztos nagyon jó telefon, de nem értem miért foglalkozol az iPhone-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!