Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone rajongók! Megveszitek...

Iphone rajongók! Megveszitek még igy is 180 ezerért?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 24. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 60 ezerért veszem meg a T-mobile-nál, csak hosszabbítok 2 évet. Amúgy is meg vagyok velük elégedve.

Egyébként meg tökéletes telefon NEM LÉTEZIK és soha nem is lesz semmi tökéletes. Szerintem egy mezei iPhone felhasználónak 101%-ig megfelel az iPhone 4. :)

2010. jún. 24. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Ja, és gondolom majd megint azok jönnek ide fikázni meg hozzáérteni akik életükben nem használtak iPhone-t. :D
2010. jún. 24. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne az első válaszolótól hogy van e valami informáciod arról hogy mikor fog idekerülni magyarországra a t-mobilehoz a telefon és milyen árban.
2010. jún. 24. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első :

Megnézném melyik tmobil üzletben veszed te az iphone4-et 60000 Ft-ért....Írd meg légyszi , mert akkor én is megyek oda és veszek 1-et.

2010. jún. 24. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Szeptemberben érkezik, a jelenlegi 3GS árában. Ez nem publikus információ, de már megkötötték a szerződést. :)

Egyébként miért, szerintetek mennyibe kerül?

Jelenleg 80 ezer forint a 3GS 2 éves hűségnyilatkozattal. 5000 forintot fizetek havonta de ebben 1GB internet, 200 lebeszélhető perc és 100 sms van. És igen, 80 ezer forintért lehet megvenni a 3GS-t.

Én azért 60 ezerért fogom megvenni az iPhone 4-et, mert vannak hűségpontjaim amiket be lehet váltani ilyen esetben.

2010. jún. 24. 11:22
 6/9 bp1985 ***** válasza:
0%

Köszi nekem elég volt a 3gs. 4-et már meg sem nézem, hogy milyen. 50-nel olcsóbban vettem egy hd2-őt, és megbántam a 3gs-t, hogy megvettem. hd2höz képest hulladék. De az iphone rajongóknak iderakok egy linekt, ami az összehasonlítása.

http://www.youtube.com/watch?v=HmrXrQUZgwE

De van egy csomó ilyen videó. Ja, kedves iphone tulajok! Nem égő, hogy egy flash oldalt nem tud megnyitni a telefonod a neten?:D:D:D Eléggé elterjedt technológia, csak az apple b@szik megoldani a drága divattelefonján.

2010. jún. 24. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én még sosem éreztem magam égőnek a 3GS-el.

Számomra tökéletesen megfelel, 80 ezer forintért vettem, nem is akartam jobb telefont ennyi pénzért.

Kicsit szánalmasnak érzem ezt a versengést, hiszen mindenki olyan telefont vesz amilyet akar. Az AppStore verhetetlen kínálata, a világ legmodernebb zenelejátszója és a villámgyors böngészés számomra bőven kielégíti amit elvárok egy telefontól.

Legyél boldog a HD2-vel, biztos nagyon jó telefon, de nem értem miért foglalkozol az iPhone-al.

2010. jún. 25. 10:32
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Leírtam a véleményemet, meg a tapasztalatomat vele. Függetlenül azért kiváncsi lennék, hogy 120-ért, garanciával hol veszed meg.
2010. jún. 27. 18:53
 9/9 anonim válasza:
2016: a flash oldalak kihaltak... 😂😂😂
2016. szept. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!