Szülők ti mennyit költötök a gyereknek a ruházkodására? Megveszitek a márkás ruhákat is?
én is gyerek vagyok. nem nagyon érdekeltek a márkás ruhák, kb örültem ha volt egyáltalán ruhám(anya egyedül nevelt engem és a testvéremet). általában a szülinapi és karácsonyi pénzt költöttem ruhákra, de akkor is csak amikor leárazások voltak.
egyébként akkor vettünk ruhát, ha kellett valami. összegre pontosan nem tudom.
szülő vagyok. Mivel nem öltözködősek a gyerekek, így igen, akár megveszem a márkásat is. úgyis csak egy egy valami kell. Bár mi számít márkának? guccit nem veszek :):) de gap, ilyesmi belefér.
a nem öltözködőset úgy kell érteni, hogy úgyis csak a kedvenc gatyájuk hordják, így nem érdemes többet venni, akkor az az egy lehet márkás is akár, a kényelem a fő szempont meg a tartósság. cipő, pólók stb. úgyis csak pár pólójuk van, mert többet nem vesznek fel, inkább mindig mosok... én is ilyen vagyok, apjuk is, legalább nem foglalnak sok helyet a ruhák :)
Én gyerek vagyok, de nincsenek márkás ruháim, csak 1-2 Puma cipő, de azokat is ajándékba kaptam. Egyébként a ruháim fele kínai, másik fele használt/turkálós.
14 éves vagyok.
Nálunk teljesen változó,hogy hol vásárolunk : van hogy márkásabb boltokban kapok ruhákat( H&M ,NewYorker,Pimkie,Orsay...stb.),de van amikor kevésbé márkásabb boltokban is megtaláljuk azt a felsőt,szoknyát..stb. amit kerestem( Auchan,Tesco,Cosmos city,Invázió)
Van amikor túriból is veszünk ruhát vagyis változó.
Cipőknél a márkásabbakat( Nike, Adidas,Puma ,new balance) csak akkor kapunk ha már nagyobbak vagyunk és már nem nő már a lábunk. Én most vagyok 15 éves és én már kérhettek márkásabb cipőket de a kicsiknek ( 6 és 8 éves)neki nem és alapból minek egy kicsi gyereknek Nike,Adidas cipő így ők Deichmanból,Tescoból,nem ismert boltokból kapják a cipőket de azok is szintén minőségi darabok csak nincs rá írva hogy Puma.
Én anyám egyszer az életben vett nekem egy méreg drága kabátot olyan 14éves lehettem (heavy tools 35ezer + adidas kapucnis felsőt 16ezer.
A kabátot már kinőttem de a felső abba pont belenőttem.
Összegezve nem nem érdemes, kinővi hamar a gyerek.
Mellesleg a lidl-ös ruhák is vannak olyan jók mint pár markáns
Összevissza vásárolok magamnak is, a gyereknek is, aldis ruhától kezdve a turkálón át a h&m-c&a-n keresztül a zaráig minden van itthon.
Ha nagyon kérne valamit, megnézném, h ár-érték arányban mennyire stimmel, mennyire van rá valóban szüksége.
Mondjuk sportruházatból elképzelhetőnek tartom, hogy bizonyos márkát preferálna és akkor abból igyekeznék vásárolni, de Guccit meg Louis Vuittont akkor se vennék, ha csilliomos lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!