Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mennyit költötök a...

Szülők ti mennyit költötök a gyereknek a ruházkodására? Megveszitek a márkás ruhákat is?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 17:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
utolsó vagyok, bocsánat, összeget nem tudok írni, tényleg ad hoc szoktam venni ruhákat, nem szisztematikusan, nincs ruhapénz.
2016. júl. 23. 21:04
 12/27 anonim ***** válasza:
56%
Mi számit márkásnak ? Van h&m c&a ruhái,tescos,lidl,pepcos,turis ruhái gyerekeimnek leárazáskor szoktam vásárolni lidl kivül .cipöt meg decatlonbol veszem .
2016. júl. 24. 06:05
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
Mi H&M, Pull&Bear, néha C&A vonalon veszünk neki dolgokat, ahogy magunknak is. Nem tudom, mi számít márkásnak, ezért erre nem tudok válaszolni érdemben. De pl. dizájnerboltban nem szoktunk egyedi ruhákat venni. Nem azért nem vásárolunk máshol, mert sznobok vagyunk, hanem mert Tesco-ba, Aldiba nem szoktunk járni, turkálóban meg a férjem rosszul van a zsúfoltságtól.
2016. júl. 24. 09:03
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekként válaszolok. Anyum régebben (kb 2-3 havonta) adott egy nagyobb összeget amiből vásárolhattam bármit (legfőbb ruhákat és sminket szoktam). Mostanában rendelni szoktam magamnak ebayen (márkás ruhák, nagyon olcsó áron), kinézem magamnak őket és kiválogatom anyával, hogy ezek közül miket rendelhetek meg ( igazából ő megengedné az összeset, de lelkiismeret furdalásom lenne).
2016. júl. 24. 11:59
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Azt veszem meg, amit szeretnének, és belefér egy ésszerű keretbe. Pl. ha kell nadrág, akkor adok 10-12 ezret, elmegy és megveszi, ha jól körülnéz, kettő is belefér. Pólót, pulcsit az enyémek is többnyire eBay-en vesznek, többnyire Adidast, van egy-két bejáratott kereskedő. Nemrégiben volt alkalmam külföldön rengeteg márkás holmit (Benetton, Tommy Hilfiger stb) bevásárolni nevetségesen olcsón, úgyhogy egy darabig most el vannak látva...Cipőt szintén online, erre is vannak helyeik, Adidas Superstart és Nike Air Maxot vettek utoljára, eredetit, 20 ezer volt a legdrágább. A legkisebb 17, rájuk lehet bízni.:-)
2016. júl. 24. 12:29
 16/27 anonim ***** válasza:
84%

Gyerek vagyok.

Keveset,ha valaki tönkremegy,anyám vesz egy újat. De nem márkásat. Hiába mondta már hogy venne nekem,én nem akarom,szerintem elpazarolt pénz,abból a több ezerből inkább gépet fejlesztek.

18/l

2016. júl. 24. 14:43
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Mi számít márkásnak? Szeretek szépen és változatosan öltözködni, leginkább a C&A H&M kettősnél maradunk, néha (főleg ha "kényesebb" ruhát veszünk, blézert, elegáns cuccokat ami tartós kéne hogy legyen) promod, orsay. Ennél drágábbakat nem is szoktam kérni, mert pénzkidobásnak tartom.

De nem derogál bemenni egy kilós hádába és 700 forintért két pólót venni, sőt. Nagyon jó cuccokat lehet túrni időnként. Nem a márka számít hanem hogy jól álljon és tetsszen.18L

2016. júl. 24. 16:57
 18/27 anonim válasza:
Elég sokat. Még kicsik, nőnek, évszakonként mindenből újat kell venni. Cipőből veszünk "márkásat", olyat, ami jó minőségű, hogy egészségesen fejlődjön a lábuk. Pediped, Elefanten cipőket veszünk. Ruhából nálunk még a mesefigurás kell, ezek között is van, amit nagyon drágán árulnak - Bogyó és Babóca -, de a kifutókat szoktam venni. Én nem szeretném arra nevelni, hogy csak a márkás feleljen meg neki, sokszor nem is jobb minőségű a márkás.
2016. júl. 26. 09:17
 19/27 anonim ***** válasza:

16: Pacsi! Valahogy én is így vagyok ezzel.

Egyébként engem nem érdekel a márka, a ruhák 90%a kínais, de engem csak az érdekel, hogy kényelmes legyen, még tetsszen. De a cipőm pl.jobb kiadás (decathlonból), mert szoktunk menni túrázni, ráadásul anyámtól örököltem, hogy vastagabb a lábfejem, ezért a legolcsóbb cipők számomra nagyon kényelmetlenek, és hamar szét is esnek a lábamon. 16f

2016. júl. 26. 11:29
 20/27 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok szülő. Anno mi mindent a kínaiból vettünk, kiv. talán az edzőcipőt, csizmát. Az, hogy én szülőként mennyit költenék, az nyilván függne az akkori anyagi helyzetemtől is. Most vmivel átlag fölött keresek. Én alapvetően most turkálózom, egy ideig biztos onnan öltöztetném a gyereket. Utána, ha már jön a saját ízléses időszaka meg esetleg a kortársai befolyásolják, akkor egészen biztosan leülnék vele megbeszélni. Csizmát, kabátot, edzőcipőt biztosan vennék neki márkásat, de akkor olyat, amiről TUDOM, hogy jó minőségű. Tehát nem ázik át, nem fázik fel benne, jót tesz a szervezetének/lábának stb. Ameddig gyorsan nő a gyerek és a lába is, addig nem költenék olyasmire sokat, amiből úgyis kell a következő félév múlva, pl. fehér felső, ilyesmik. A többiből kiválogatnám, hogy mire van keret, mit lehet sokáig eltartani, viselni, mi az, amire fél év múlva nem úgy néz, hogy "jujj, hogy tudtam felvenni azt az undormányt, már nem a stílusom". Dizájner márkákat meg nem vennék 18 év alatt, mert nem tudja értékelni. Ha kell, vegyen zsebpénzből és diákmunkából.
2016. júl. 26. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!