Szülők ti mennyit költötök a gyereknek a ruházkodására? Megveszitek a márkás ruhákat is?
Gyerek vagyok.
Keveset,ha valaki tönkremegy,anyám vesz egy újat. De nem márkásat. Hiába mondta már hogy venne nekem,én nem akarom,szerintem elpazarolt pénz,abból a több ezerből inkább gépet fejlesztek.
18/l
Mi számít márkásnak? Szeretek szépen és változatosan öltözködni, leginkább a C&A H&M kettősnél maradunk, néha (főleg ha "kényesebb" ruhát veszünk, blézert, elegáns cuccokat ami tartós kéne hogy legyen) promod, orsay. Ennél drágábbakat nem is szoktam kérni, mert pénzkidobásnak tartom.
De nem derogál bemenni egy kilós hádába és 700 forintért két pólót venni, sőt. Nagyon jó cuccokat lehet túrni időnként. Nem a márka számít hanem hogy jól álljon és tetsszen.18L
16: Pacsi! Valahogy én is így vagyok ezzel.
Egyébként engem nem érdekel a márka, a ruhák 90%a kínais, de engem csak az érdekel, hogy kényelmes legyen, még tetsszen. De a cipőm pl.jobb kiadás (decathlonból), mert szoktunk menni túrázni, ráadásul anyámtól örököltem, hogy vastagabb a lábfejem, ezért a legolcsóbb cipők számomra nagyon kényelmetlenek, és hamar szét is esnek a lábamon. 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!