Filmeket ti le szoktátok tölteni vagy inkább megveszitek eredeti DVD-n?
Figyelt kérdés
Egy időben én is megvettem őket,van 2 teljes polc filmem ami meg van eredeti DVD-n,de mióta ismerem az ilyen torrent oldalakat azóta egy rakat filmem van az 1 TB-os külső vinyómon.Magyarországon nem valószínű hogy ezért lecsuknak.Németbe viszont keményen büntetnek,én úgy hallottam ez igaz?2015. jún. 23. 19:21
1/5 anonim válasza:
Én is hallottam mindenfélét, hogy külföldön ezért lecsuknak(nem mindenhol). Én néha szoktam torrentezni, amikor sorozatokat szeretnék nézni vagy filmezni. MO.-n nem fognak veled semmit se csinálni, szerintem még a rendőrök is torrenteznek LOL.
2/5 donfetibo válasza:
Németben igen, mert más törvények vannak de ha online megnézed vagy letöltöd és nem kereskedsz vele, azaz nem keresel vele pénzt nem reklámozod, szóval csak lenézed akkor szerintem nem lehet gond belőle!!!☺☻
3/5 anonim válasza:
De, gond lehet belőle, ha Németországban letöltöd, jön a 2ezer eurós számla a következő hónapban
4/5 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk itthon letöltöm őket,és kíirom mindegyiket DVD-re és ha Németbe nézem meg mondjuk az egyik ismerősömnél?Ha nem reklámozom meg semmi ilyesmi akkor nem lehet belőle baj,ugye?
2015. jún. 23. 21:05
5/5 jokó válasza:
Én meg ha sok pénzem lessz Vagy csak Egy német minimálbér akkor majd megveszem a lemezeket. Addig sajnos marad az olcsobb lehetöség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!