Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mennyit költötök a...

Szülők ti mennyit költötök a gyereknek a ruházkodására? Megveszitek a márkás ruhákat is?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Én az utóbbi időben járok el gyakrabban turiba, mert a fiam most nőtt oda (8,5 éves), hogy a rokonoktól örökölt ruhákat kinőtte.

Azok között több márkás is volt, meg ha úgy volt, akkor ismerőstől is tudtunk venni nagyon jó állapotú, esetenként márkás darabokat.

De a gyerek (még) nem válogatós, jó az neki, amit anya választ :)

A nagy mániája jelenleg, hogy már harmadikba megy, és ő bizony nike táskát szeretne, amit mivel nem követelőzős, meg is fog kapni :)

2016. júl. 28. 10:08
 22/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi korban fölösleges márkás cuccokat venni, úgyis hamar kinövi aztán meg nem fogod vissza kapni az árát ha esetleg eladnád vagy ilyesmi. Viszont később már szerintem érdemesebb márkás cuccokat venni.
2016. júl. 28. 10:30
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
17 hónapos a kislányom. Az első hónapokban sokszor auchanbabn vettem párszáz ft-os ruhákat, teljesen jók voltak arra a pár hétre annyiért. Hónapokra már nem olyan jó a minőségük, inkább a H&M-ből veszek olcsóbb, leárazott ruhákat, azoknak a minősége is jó. Tesco-ban is veszek néha F&F-et, de azt tapasztaltam, hogy drágább. Amúgy veszek használtam is, pl. esőnadrágot felesleges 6-10 ezerért újat, ha van 1200-ért is. Cipőt csak újat és minőségit veszek, akkor is, ha drága. Szerencsére nem kell annyira fillérezgetnünk, így megengedhetjük magunknak. De nem tartok túl nagy ruhatárat neki, inkább gyakrabban mosok. Van kb. 8 ujjatlan bodyja, 4 rövidujjú body és kb. 7-8 rövidujjú felső. Van 5-6 hosszúujjú is, de mostanában nem kell. Kis pamutnadrágból van több,kb. 10. 1-2 szép ruha, de azt inkább alkalomra vettem, hétköznapokon nem praktikus.
2016. júl. 29. 08:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Remélem nem baj, hogy nem szülőként, hanem gyerekként írok.

Nekem valamiért olyanok a szüleim, hogy kérek egy kis dolgot, és sokkal jobbat vesznek. Pedig nem vagyunk gazdagok. Egyébként Árkádban szoktunk vásárolni:)

13/l

2016. aug. 8. 14:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is "gyerek"(17 éves) vagyok, ha nem baj. Kiskoromban a kínaiból voltak a ruháim, meg a turiból, aztán ahogy nőttem, anyának is emelkedett szerencsére a fizetése(egyedül nevelt sokáig), így néha már belefért 1-2 jobb ruha, cipő. Mára ott tartunk, hogy megkapom a nyári munkából a fizetésemet, és azt veszek amit szeretnék, leginkább a Zarából, Bershkából, tehát ilyen tipikus boltokból, de szoktunk havonta tartani egy vásárlást is, ha valami nincs. Ettől függetlenül ugyanúgy szoktam turiba járni, néha ki lehet fogni 1-2 nagyon jó darabot. :)
2016. aug. 9. 00:08
 26/27 anonim válasza:
91%
Nekem megveszik a szüleim a normál árú ruhákat. Ha Calvin Kleint vagy drágább cuccokat szeretnék, azt nekem kell megvennem. 15/F
2016. aug. 15. 12:03
 27/27 anonim ***** válasza:
54%
Evente nagyjabol 100 ezer, amit ruhara koltok (vagyis amit anyu kolt ram). Black Friday - Glamour napok. Aki nem ilyenkor vasarol, az vagy hulye, vagy olyan szinten rajong egy-egy ruhaert, hogy a kollekcio kiadasanak napjan megveszi a dolgokat. Ezen ket idoponton kivul felesleges vasarolni. 50-60 ezres cipoim vannak 20-25 ezerert.
2017. dec. 10. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!