Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütöttem anyámat és rettenet...

Megütöttem anyámat és rettenetesen megbántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Életemben nem ütöttem meg nőt és nem is akartam, de egyszerűen elszabadultak az indulatok. Vitatkoztunk és meg akart megpofozott, amit vissza adtam neki és lehet, hogy nem volt erős, sőt ügyeltem arra, hogy ne legyen, de akkor is a gesztus...Az hogy kezet emeltem a saját anyámra, akit tényleg a legkevésbé akarok megbántani. Borzalmasan nagy bűntudatom van és tényleg egy senkiházi ......-nak tartom magam ezek után, aki nem hogy egy nőt, hanem a saját anyját megpofozta. Kérlek segítsetek!

18/F

2016. aug. 27. 18:03
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
55%

"Anyám balhézott velem, mert mostanában sokat bulizok, hajnalban, részegen járok haza. Másnapos voltam, rászóltam, hogy kussoljon már, mi köze hozzá, felnőtt vagyok, erre szó szót követett, a végén már a kezét is felemelte, én meg leb..sztam neki egyet. Eléggé kiborult, pedig tudhatná már, hogy ilyenkor jobb, ha nem piszkál...Elég kínos, mert nincs hova mennem, valahogy ki kéne engesztelnem, kérlek, segítsetek!"

Attól hogy te ilyen voltál 18 évesen vagy a te gyereked ilyen 18 évesen még nem minden 18 éves ilyen.

2016. aug. 28. 13:26
 42/50 anonim ***** válasza:
41%

Anyád meg fog bocsájtani, mert az anyád, de SOHA nem fogja elfelejteni.

Téged meg nem irigyellek, mert te sem fogod ezt már SOHA elfelejteni, örökös bűntudattal fogsz élni és ahogy korosodsz annál rosszabb lesz.

Nem lennék a helyedben!

2016. aug. 28. 18:09
 43/50 anonim ***** válasza:
93%
12-es nem mond ám hülyeséget, most kéne, minél hamarabb egy közös alkalom.
2016. aug. 28. 18:59
 44/50 anonim ***** válasza:

39#-es! Lehet, hogy te ezt csináltad, de mivel nem ismered, honnan veszed, hogy ő ilyen? Előítélet? Tapasztalat?

Te szerintem "elvesztetted" a gyereked a viselkedésed miatt és ezért látod azt, hogy minden gyerek ilyen lesz.

Persze ez hülyeség, de ugyanígy én is tudok értelmetlen dolgokat kreálni..ugye mennyivel másabb?

2016. aug. 29. 13:46
 45/50 anonim ***** válasza:
29%
Jól tetted. Ô ütött elôször. Azt hitte hogy bármit megtehet büntetlenül, kiderült hogy nem. Senki sem köteles eltûrni hogy üssék, az ütlegelô néha visszakapja. Gondolom ô büszke lett volna magára hogy megverte a 18 éves fiát, ha nem kapjq vissza a pofont.
2016. aug. 29. 16:53
 46/50 anonim ***** válasza:
43%

3 gyerekem van, kettő huszonéves. Egyiket sem "vesztettem el", köztünk ilyesmi, amit a kérdező leírt, nem fordult elő.:-) Elég sok haverjukat ismerem, sokszor táboroztak nálunk (szeretnek itt lenni, jó fejnek tartanak), így aztán elég bő rálátásom volt/van a 16-24 éves korosztályra. Nem nehéz rájönni, valójában mi történhetett egy ilyen szituban, ha az ember rendelkezik némi élettapasztalattal, és nem hord szemellenzőt.

Amúgy egyre inkább meggyőződésem, hogy ez egy (majdnem) jól sikerült kamukérdés.:-)

39-es

2016. aug. 30. 01:01
 47/50 anonim ***** válasza:
91%

kamukérdés? akkor most megtörtént az ami informálódás nélkül rálátásból eldönthető vagy a remek rálátás ellenére meg se történt?

szomorú ha valaki néhány ember ismerete alapján egy egész generációra általánosít.

2016. aug. 30. 06:08
 48/50 szamo77db ***** válasza:
71%
Ne rágódj már ennyire rajta, mert nem érdemes. Engem szíjjal vert az anyám, pedig kitűnő tanuló voltam. Tudod, mit bánok: hogy nem vágtam pofán, amikor 8-10 évesen már csattogott rajtam a szíj! Nem győztem mit hazudozni torna órán, hogy mitől vagyok kék, zöld, lila. Életemben nem cigiztem, nem piáltam. De nem voltam neki jó! Csak nyugi, majd megnyugszik az anyád.
2016. aug. 31. 10:40
 49/50 anonim ***** válasza:

Egy sima veszekedésről van szó, amit te agresszióval oldottál meg.

Írod: "Életedben nem ütöttél meg nőt"

Azért ez elég merész kijelentés volt taknyos létedre a magad mindösszesen 18 évével.

Mintha legalábbis 100 éve nem ütöttél meg senkit, de most becsúszott.

Tudod mit gondolok? Elég korán kezded fiacskám a nők ütlegelését. Ez később a barátnőkön, majd feleségeken fog lecsapni. Már, ha lesz, mert ki az a hülye aki hozzád megy, aki szereti az agressziót, tetlegességet? :)))

Te egy végtelenül agresszív, dühös és frusztrált ember vagy aki nem képes kezelni elvadult indulatait.

A jó pont, hogy ezt megbántad, tehát észrevetted magadon, hogy mennyire képtelen vagy kezelni a dühödet.

Tehetsz ellene...nagyon is sokat... Manapság, amikor a mindenféle pszichológusok korát éljük és azt a rettentő sok "önmegvalósító" szarságot, tréninget, könyveket, amelyekből a személyiség "fejlődhet". Állítólag!

Ezekben én ugyan nem hiszek, csak abban, hogy egy ember felismeri, hogy szaralak, és saját magától találja meg az odavezető utat, hogy ez a jövőben változzon!

Azért én kíváncsi lennék 10-20 év múlva rád, hogy tettél-e róla, és miben változtál? :)))

2016. okt. 31. 20:26
 50/50 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Kölcsön kenyér visszajár.
2021. ápr. 10. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!