Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütöttem anyámat és rettenet...

Megütöttem anyámat és rettenetesen megbántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Életemben nem ütöttem meg nőt és nem is akartam, de egyszerűen elszabadultak az indulatok. Vitatkoztunk és meg akart megpofozott, amit vissza adtam neki és lehet, hogy nem volt erős, sőt ügyeltem arra, hogy ne legyen, de akkor is a gesztus...Az hogy kezet emeltem a saját anyámra, akit tényleg a legkevésbé akarok megbántani. Borzalmasan nagy bűntudatom van és tényleg egy senkiházi ......-nak tartom magam ezek után, aki nem hogy egy nőt, hanem a saját anyját megpofozta. Kérlek segítsetek!

18/F

2016. aug. 27. 18:03
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
93%
Megtudod beszelni vele a dolgot?
2016. aug. 27. 18:07
 2/50 A kérdező kommentje:
Teljesen feldúlt állapotba került, bezárkózott a szobájába és hallom sírni, talán, legalább is remélem, hogy megbocsájt és meg tudjuk ezt beszélni.
2016. aug. 27. 18:10
 3/50 anonim ***** válasza:
97%
Min vesztetek ennyire össze, anyud miért akart megütni téged?
2016. aug. 27. 18:14
 4/50 A kérdező kommentje:
Általános családi vita, amiből tányértörés és ajtócsapkodás és végén a pofon.
2016. aug. 27. 18:15
 5/50 anonim ***** válasza:
90%

Nézőszempont kérdése, kinek mi az általános.

Nálunk is vannak viták, de nem b__szkodjuk egymást pofán...

2016. aug. 27. 18:19
 6/50 A kérdező kommentje:
Nem, nem, ilyen kontextusban értendő az általános. Nem a pofozkodás általános, hanem az egész egy általános vitából fajult el, én fogalmaztam rosszul.
2016. aug. 27. 18:23
 7/50 anonim ***** válasza:
11%

Gondolom akkor megkért valamire, te meg nem csináltad meg.

Nem tudom miért nem lehet leírni min vesztetek össze.

2016. aug. 27. 18:25
 8/50 anonim ***** válasza:
95%

Neki sem kellett volna megpofoznia.

Várd meg, amíg megnyugszik. Utána kérj tőle bocsánatot.

Vihetsz neki akár virágot is.

DE: mondd meg neki, hogy a megütést megbántad, de igen jó lenne, ha normálisan meg tudnátok beszélni a dolgokat és ő sem verekedne.

2016. aug. 27. 18:25
 9/50 A kérdező kommentje:
Egész nap feszült volt és az én stílusom is durvább volt, igazából ennyiről van szó, ebből kerekedett az egész konfliktus.
2016. aug. 27. 18:29
 10/50 anonim ***** válasza:
44%
Kérj tőle bocsánatot majd ha megnyugszik egy kicsit. Az egy dolog, hogy kaptál egy,,atyai" pofont, ami nyilván vitatható nevelési módszer. De az hogy egy gyerek megüsse az anyját, szerintem mélyen elítélendő. Miután megütött vagy elkezdődött a tányértörés miért nem hagytad egyszerűen ott? Én nehezen tudnám ezt megbocsátani a fiamnak, a feleséged pedig egyáltalán nem lennék, mivel nem tanították meg neked, hogy nőre Sosem emelünk kezet. Otthagyni/elhagyni/elválni lehet, megütni nem.
2016. aug. 27. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!