Édes istenem megütöttem anyukámat hogy tehettem ilyet?
Figyelt kérdés
Veszekedtünk mondtam neki hogy fejezze be de ő csak hajtotta a hülyeségét tovább, megütött megrángatott megrúgott ordított velem,és egyszer csak nem tudom hogyan de megütöttem nagyon szégyellem magam de nagyon készen vagyok..2015. jún. 28. 13:45
2/10 anonim válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, valamint amit leírtál abban az van hogy az anyukád is megütött és megrúgott igaz ez nem jogosít fel arra hogy te is ezt tedd de neki se kellett volna ilyet csinálni.
3/10 anonim válasza:
Kérj bocsánatot!Hid el anyád megbocsájt bármit is fogsz csinálni,mert szeret!
5/10 anonim válasza:
3x kellett volna megütnöd, mint ludas matyi.
6/10 anonim válasza:
Logikus. Ha anyukád megüt, te megtanulod tőle, hogy ez a megoldás, ha valami nem tetszik.
Közösen kéne változnotok, mert ha így folytatjátok, te is verni fogod a gyereked, aztán ő is az övét és sose lesz vége. Pedig az bizony törvénybe ütközik, ha a szülő veri a gyereket.
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem követendő, és szép dolog, amit tettél, de ha ő épp ütlegelt és rugdosott, akkor szerintem ez egy reflexes önvédelemnek mondható.
Ő is ugyanúgy szégyellheti magát, senkinek sincs joga megütni a másikat, semmivel sem vagy rosszabb anyádnál, aki ugyan ezt tette.
Szerintem mindketten jobban jártok, ha elköltözöl
8/10 anonim válasza:
Ha ezt a szülői mintát látod a konfliktus-kezelésre, akkor ne csodálkozz...
9/10 szamo77db válasza:
A szülőket ki és mi hatalmazza fel a gyermekük bántalmazására? Engem szíjjal vertek (anyám inkább), pedig soha semmi baj nem volt velem. Az általános 8 osztályából 5-öt jeles átlaggal zártam. De ha kézmosás után a törölközőért nyúlva leesett egy csepp víz, már csattant is a tarkóm. Egy ilyen sz...rságért, ami szót sem érdemelne. Legfeljebb annyit, hogy "töröld fel, fiam"!
10/10 szamo77db válasza:
És még valami. A rádióban volt egy műsor, csak a végébe kapcsolódtam be. Egy pszichológusnő elmondta, hogy a bántalmazott gyerekekből sérült felnőttek válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!