átvertem anyukámat, nem merem bevallani, mit tehetnék? Tudom hogy egy idióta vagyok
Gondolkozz előre legközelebb.
Első, ez már kilőve mert ő ,,kirándulni'' volt...
és ha romlik az állapota? csütörtökön műtik megint.
arra gondoltam, hogy elmegyek orvoshoz kérni igazolást, hátha ad, de elég kellemetlen ha nem fog adni. aztán arra is gondoltam hogy anyu elektronikus naplójából írok egy igazolólevelet az osztályfőnökömnek, de bevallom őszintén, ilyen szinten sunyi nem bírok lenni.
A hazugsag idovel kiderul, es minel kesobb, annal rosszabb. A legrosszabb, amit tehetsz az az, hogy hazugsaggal probalod kimenteni magad ebbol a helyzetbol.
Robalj meg szembenezni azzal, amit tettel es oszinten bevallani, hogy logtal. Biztos lesz kovetkezmenye, de ennel erettebben nem viselkedhetnel ebben a helyhetben. Forditott esetben (gondolom), Te is azt varnad mastol, hogy ne hazudjon neked tovabb, hisz ertelmetlen, es fajo dolog.
Az elektronikus naplóba beírják a hiányzást minden nap (legalábbis, amit én látok a gyerekemnél), ha olvassa az emailjeit, akkor már tudja. Orvosi igazolást akkor kaphatnál, ha a hiányzás első napján elmentél volna dokihoz, mivel neki rögzítenie kell ezt, nem adhat visszamenőlegesen.
Szerintem is vállald fel, amit tettél, és kérj tőle bocsánatot. Szegény, a műtétje valószínűleg most jobban foglalkoztatja, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!