átvertem anyukámat, nem merem bevallani, mit tehetnék?
Tudom hogy egy idióta vagyok
Figyelt kérdés
anyukám nagyon beteg (rák). ellógtam a suliból 4 napot, és inkább a barátomnál aludtam. nem tudom mit csináljak, mivel az igazolást valahogy meg kéne oldjam, és félek, hogy a tanárok fel fogják hívni. megkértem az osztálytársaimat, hogy mondják azt, hogy kirándulok a családdal. nem merem anyunak bevallani amit csináltam. nagyon jól tudom, hogy hülye voltam, és egy idióta, de félek hogy ha elmondanám, akkor megromlana a kapcsolatunk, és az egészségi állapota is mégrosszabb lenne. mit csináljak, kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak? hogy tudnám ezt megoldani?
azért jött az ötlet, mert most nyelvvizsgáztam, és rámszállt az összes tanár, gyűlölöm az egész helyet, egyszerűen nem akartam bemenni utálom az egészet. tudom hogy hülye voltam. már hogyne aggódnék anyukámért? épp ez az, amiért kissé félek neki elmondani, mert így csak még depresszívebb lesz a hangulata, ezért azon gondolkozom, hogy valahogy a műtét után kéne, de hát az sem egy túl jó megoldás. a következő amire gondoltam, hogy hétfőn odamegyek az osztályfőnökömhöz, és elmondom neki ezt az egész történetet, és szépen megkérem, hogy igazolja le nekem a 3 napot. nem tudom milyen tündérvilágban élek, és tudom, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, de attól tartok, ezt még megpróbálom.
2015. máj. 8. 22:38
22/33 anonim válasza:
Ez jó ötlet, próbáld meg az osztályfőnökkel elintézni, de mondd el édesanyádnak is, ha már túl van a műtéten, vagy ha netán addig is rákérdez, ne hazudj neki többet. Szerintem meg fogja érteni, de ugye azért te is érzed, hogy nem a lógás az elintézési módja a problémáknak...
2015. máj. 8. 22:42
23/33 anonim válasza:
A műtét után pár nappal mondd el, ha már jobban lesz. Addig próbáld elodázni az igazolást, ha kérik. Fontosabb most az egészségi állapota, bár azért ez talán nem olyan durva dolog, ami romlást tudnak okozni, persze attól függ, hogy mennyire zaklatja fel magát.
Amúgy nem akarom mentegetni a kérdezőt, de ne hordjátok már el emiatt az egy ballépés miatt mindenféle rossz embernek, aki nem törődik a beteg anyjával. Látszik, hogy megviseli a dolog, aggódik, lehet hogy ezért lógott el a suliból a barátjához, mert besokallt.
2015. máj. 8. 22:47
24/33 anonim válasza:
Nem olvastam amit utoljára írtál, még jobb lenne tényleg, ha az osztályfőnököddel el tudnád rendezni.
2015. máj. 8. 22:49
25/33 anonim válasza:
Szerintem az osztályfőnököddel beszélj, biztos meg fogja érteni a helyzeted. Anyukádnak akkor, ha jobban lesz. Apukád veletek él? Tudsz vele beszélni?
2015. máj. 8. 22:53
26/33 anonim válasza:
Én sem olvastam az előzményeket, de nekem is az ofő jutott eszembe.
AZ előző voltam.
2015. máj. 8. 22:53
27/33 A kérdező kommentje:
a szüleim éppen most válnak, nem túl fényesek most a dolgok.
mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát, akkor úgy lesz, az osztályfőnökömmel beszélek, utána pedig anyukámmal is!
2015. máj. 8. 22:57
28/33 anonim válasza:
Szia! Én is az osztályfőnököt akartam javasolni. Ha elmondod, y mi van nálatok ( válás, betegség, műtét), talán megértőbb lesz, és igazolja neked. Műtét után viszont mindenképp mondd el!
2015. máj. 8. 23:44
29/33 A kérdező kommentje:
így lesz! köszönöm!
2015. máj. 9. 00:22
30/33 anonim válasza:
Nem ettől fog az állapota romlani, te meg ha csináltál valamit, most már vállald a következményeit. Anyukád is erre tanított nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!