átvertem anyukámat, nem merem bevallani, mit tehetnék? Tudom hogy egy idióta vagyok
Figyelt kérdés
anyukám nagyon beteg (rák). ellógtam a suliból 4 napot, és inkább a barátomnál aludtam. nem tudom mit csináljak, mivel az igazolást valahogy meg kéne oldjam, és félek, hogy a tanárok fel fogják hívni. megkértem az osztálytársaimat, hogy mondják azt, hogy kirándulok a családdal. nem merem anyunak bevallani amit csináltam. nagyon jól tudom, hogy hülye voltam, és egy idióta, de félek hogy ha elmondanám, akkor megromlana a kapcsolatunk, és az egészségi állapota is mégrosszabb lenne. mit csináljak, kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak? hogy tudnám ezt megoldani?2015. máj. 8. 21:51
31/33 anonim válasza:
Ilyen felelőtlenül lógni...!? Előtte kellett volna kitalálnod, hogy mit lódíts! Ilyenkor az orvosi igazolás a legjobb, de buta módon kirándulást hazudtál...
32/33 Szentes Melinda válasza:
Gyakorló anyukaként mondom,hogy bátran elmondhatod édesanyádnak. Az állapota ettől biztosan nem lesz rosszabb. Először biztosan haragszik majd,de aztán elfelejti az egészet.Szeret,és ez a legfontosabb.Ha például megbuknál,akkor is az ő szeretett gyerkőce maradnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!