Dominika67 kérdése:
Hy! Tudnátok mondani pár tippez h mivek lepjem meg anyukámat? Többi lent!
Figyelt kérdés
Anyu kicsit harakszik rám..szeretném helyre hozni a dolgokat nála szerintetek mivel lepjem meg?
Én arra gondoltam h holnao hamarabb fell kelej mint ő és készítek reggelit teával. Valaki valamien tiplet!? Nah? ;) :*
2014. dec. 11. 20:14
1/6 anonim válasza:
Háát szerintem azzal lepd meg, hogy meg tanulod rendesen a magyar nyelvet.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem köbnnyű a dolog mivel tudok németül románul és valamennyit spanyul plusz magyarul ha ennyi nyelvett tudnal 14 evesen akk te is kavarnad
2014. dec. 11. 20:37
3/6 anonim válasza:
Nem mondod? 14 évesen ennyi nyelvet tudsz? Épp spanyul nyelvtanfolyamra járok, ne tanuljunk közösen? :)
4/6 anonim válasza:
Nem meglepni kell, hanem kinyitni a szádat és őszintén bocsánatot kérni. Az meg szar kifogás, hogy nem tudsz helyesen írni, mert "tudsz" 3 nyelven.
5/6 anonim válasza:
OFF
A kérdező feltehetőleg nem Magyarországon él, gondolom határontúli.Ebben az esetben nem biztos, hogy volt lehetősége magyar iskolában tanulni, akkor pedig előfordulhat, hogy nem ismeri tökéletesen a helyesírás szabályait, mert nem volt hol megtanulnia. Persze ez csak feltételezés.
ON
Vagy esetleg nagytakarítás, ablakmosás, porszívózás, felmosás. Fáradtan hazajön a munkából arra, hogy tisztaság és szabad délután fogadja. Szerintem ez beválna.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen mivel Romániában élek és román iskolába járok !!
És am köszii a választ :)
2014. dec. 13. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!