átvertem anyukámat, nem merem bevallani, mit tehetnék? Tudom hogy egy idióta vagyok
Figyelt kérdés
anyukám nagyon beteg (rák). ellógtam a suliból 4 napot, és inkább a barátomnál aludtam. nem tudom mit csináljak, mivel az igazolást valahogy meg kéne oldjam, és félek, hogy a tanárok fel fogják hívni. megkértem az osztálytársaimat, hogy mondják azt, hogy kirándulok a családdal. nem merem anyunak bevallani amit csináltam. nagyon jól tudom, hogy hülye voltam, és egy idióta, de félek hogy ha elmondanám, akkor megromlana a kapcsolatunk, és az egészségi állapota is mégrosszabb lenne. mit csináljak, kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak? hogy tudnám ezt megoldani?2015. máj. 8. 21:51
11/33 anonim válasza:
És mikor hazudtál neki meg lógtál nem gondoltál arra hogy romolhat az állapota? Szegény beteg és még egy ilyen gyereke is van... sajnálom. remélem az én lányom normális lesz és nem ilyen hazudós és gyáva alak mint te. Remélem olyan orvosod van mint nekem, aki utólag nem ad igazolást.
12/33 anonim válasza:
A barátod nem kérdezte,hogy anyud elengedett?
13/33 A kérdező kommentje:
azért nem gondoltam rá, mert azt hittem, hogy majd megoldom egy orvosi igazolással. de ahogy látom, nem olyan egyszerű. kérdezte a barátom, mire én azt feleltem, hogy valahogy megpróbálom megoldani...:|
2015. máj. 8. 22:25
14/33 anonim válasza:
A barátod szülei nem kérdezték,hogy otthon nem aggódnak érted?
15/33 anonim válasza:
visszamenőleg nem adhat igazolást, mert azzal bűncselekményt követ el, és ha az iskola lenyomozza (le tudja), hogy valós-e, akkor nem csak téged vonnak felelősségre, hanem az orvost is, na, abból már csúnya ügy lesz
ha most szépen bevallod, ebből még nem lesz ekkora gond
16/33 anonim válasza:
remélem a te gyereked is ugyan ezt fogja veled csinálni majd.. leszarni és hazudni... te komolyan ennyire érzéketlen és önző vagy? nem is anyukád miatt aggódsz hanem magad félted...
17/33 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy csütörtökön műtik anyádat rák miatt, és te azért lógsz 4 napot a suliból, hogy a pasiddal szórakozz.. Nem csak a lógás szégyen, hanem a prioritási sorrended is. Egészen pontosan mi volt az oka, hogy feltétlen szükségét érezted a lógásnak? Mert bár nem értek egyet a módszereiddel, anyukád érdekében mondhatod azt, nem bírtad a stresszt, mert aggódsz érte, ezért menekültél el egy időre. És maradj mellette legalább hétvégén!
18/33 A kérdező kommentje:
igazatok van. bár tudom, hogy most valószínűleg hónapokig nem fog elengedni sehová, az lesz a legegyszerűbb és legegyenesebb őt, ha elmondom neki. bár fogalmam sincs hogyan kezdjem el, és mikor..
2015. máj. 8. 22:34
19/33 anonim válasza:
Állj elé, és mondd el neki az igazat. Tudom, hogy félted és gondolom bűntudatod van, de a hazugság előbb-utóbb kiderül és akkor bizony nagyot koppansz majd. Így akarod megoldani a helyzetet, hazugságot hazugságra halmozva?
20/33 anonim válasza:
Bocs mielőtt írtam nem olvastam az utolsó kommentet. :) Látom helyesen döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!