Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütöttem anyámat és rettenet...

Megütöttem anyámat és rettenetesen megbántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Életemben nem ütöttem meg nőt és nem is akartam, de egyszerűen elszabadultak az indulatok. Vitatkoztunk és meg akart megpofozott, amit vissza adtam neki és lehet, hogy nem volt erős, sőt ügyeltem arra, hogy ne legyen, de akkor is a gesztus...Az hogy kezet emeltem a saját anyámra, akit tényleg a legkevésbé akarok megbántani. Borzalmasan nagy bűntudatom van és tényleg egy senkiházi ......-nak tartom magam ezek után, aki nem hogy egy nőt, hanem a saját anyját megpofozta. Kérlek segítsetek!

18/F

2016. aug. 27. 18:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
13%
Süllyedj el, legidegbetegebb állapotomban nem jönne az nekem, hogy akár csak neki forduljak. Engem ezért igencsak agyonvernének.
2016. aug. 27. 19:07
 22/50 anonim ***** válasza:
26%

Mindenképp valamennyi idő kell neki s ezután kérhetsz bocsánatot.

De én javaslom ne csak az ő bocsánatát kérd. Keres fel szakembert.

Ez még "kicsi" ügy, de ha nem tanulod meg kezelni a saját feszültségedet, ennél lényegesen nagyobb baj is lehet később neked is és másnak is...

Nekem is voltak indulataim, de én inkább tárgyakat csapkodtam a földhöz ami ijesztő, de lássuk be ennél lényegesen enyhébb még akkor is ha én nagyobb erővel csaptam tárgyat a földhöz mint amekkora erővel Te ütöttél.

2016. aug. 27. 19:09
 23/50 anonim ***** válasza:
28%

Szóval minden megbocsájtható nem ez a kérdés, azt nem tudom édesanyád meg fogja e bocsájtani, de azt tudom, én már olyanról is hallottam, hogy egy apa azt bocsájtotta meg, hogy a fia lelőte a saját anyját.

Csakhogy nem kellene ennél súlyosabb ügynek lenni ami most volt. EZ már megtörtént ezen nem változtatsz de azért tehetsz hogy ne ismétlődjön meg, és főlek hogy ennél durvább ne történtjén. van akinek könnyebb kezelni az indulatait, van akinek ezt meg kell tanulni. Legyen ez jelzés feléd hogy te az utóbbiak közé tartozol s ne sajnáld szakember tanácsát kérni.

Mondom ez még nem túl súlyos ügy. legalábbis annyira nem sulyos amilyen lehetne késöbb...

2016. aug. 27. 19:15
 24/50 anonim ***** válasza:
57%
Hagyd hogy lenyugodjon, és ha látod rajta hogy megnyugodott utána próbáld meg valahogy kiengesztelni. Vegyél neki valamit amit szeret pl. virág,csoki stb. Kicsit nyalizósnak tűnhet de,sokat számíthat ha látja hogy nagyon megánad azt, amit tettél. Sok sikert kívánok!
2016. aug. 27. 19:24
 25/50 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ezt nagyon nehezen fogja megbocsájtani. Az anyádról van szó, az ha ő megüt más dolog, mert te a gyereke vagy, ha te ütöd meg, az sokkal nagyobb horderejű. Engem is ütött meg anyám, eszembe se jutott visszaütni. Eleve nő, plusz az anyád is. Kérj bocsánatot sokszor, plusz ajándékok.
2016. aug. 27. 19:28
 26/50 anonim ***** válasza:
22%

sztem tűnj el otthonról 2-3 hétre, anélkül h életjelet adnál magadról és mikor visszatérsz, nagyon fog örülni neked..

akkor mondhatod h mebántad és bocsánatot kérhetsz..

2016. aug. 27. 20:36
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
#21 sajnálom a gyerekkorát, de nem minden szülő őrült
2016. aug. 27. 21:29
 28/50 anonim ***** válasza:
70%

Imádom, hogy addig tart a feminizmus, míg pofozkodásra nem kerül a sor. Vagy megerőltető netán undorító munkára :D

Pofozkodni csak a nőknek szabad, szar munkát meg csak a férfinak kell végeznie, ugye.

Felháborító. Mondom ezt nőként.

Szerintem pedig ha a nő üt elsőként, a férfinak pont ugyanolyan joga van visszaadni.

Erőszak mindkettő, senkit nem mentesít a nemi hovatartozása.

Hacsak nem nevelő célzatú pofon volt - értsd: ön vagy közveszélyes dolgot csináltál, és megijesztetted anyukádat -, nem menti fel az sem, hogy az anyád.

Megütött, elindított egy erőszakos cselekedetet, hát ne csodálkozzon, ha visszakapta.

Nem felsőbbrendű lény, neki sem alanyi jogon jár a tisztelet.

Hagyd, majd lenyugszik, aztán kérj tőle bocsánatot.

Most legalább megtanulta, hogy a pofon visszajár.

2016. aug. 27. 21:34
 29/50 anonim ***** válasza:
10%

ja ha nincs otthon egy férfi aki ezért beveri a képed lehet anyucival erőszakoskodni mert attól vagy valaki ha anyádat terrorizálod

anyád helyébe hívnék egy férfi rokont és hagynám hogy istenesen elverjen

legközelebb meggondolod menyire is gözöl be a felyed

undoritó hány ilyen kis idegbajos mocsadék él ebben az országban

2016. aug. 27. 22:12
 30/50 anonim ***** válasza:
Segély hívás
2016. aug. 27. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!