Szülőként mennyit várnátok el a gyereketektől?
Előzménby, hogy mindenben támogatták a gyereket, szellemileg, anyagigai. Jó egyetem, továbbképzések.
Saját lakás, 4-5 miliós autó elég, közös nyaralások 25 évesen megfelelő? Vagy 2 lakás vagy ház kellene? Nektek mi az elvárás eg 25 éves korú gyerekkel szemben
30/60-as, értelek, de te nem értesz engem.
Pl. az én szüleim büszkék arra, hogy sosem dohányoztam, arra nem hogy jogsi nélkül vezettem. Büszkék arra, hogy beszélek nyelveket. Nem mondják, de arra biztosan nem büszkék, hogy nem vagyok monogám. Ezek csak példák. Egy szülő sok mindenre lehet büszke. Én többet tűztem ki magammal szemben 25 éves koromig, neke csalódás magammal szemben.
Azt nem tudom, hogy elégedettek velem a szüleim ilyen téren vagy sem.
Boldog vagyok.
"képmutatás, hogy at mondjáok, hogy egy gyári munkásra ugyanannyira néznétek fel, mint arra aki saját céget épített fel"
Az attól függ. Felépíthet valaki akár ötven multit is a semmiből, ha tapló mellé, akkor én aztán fel nem nézek rá.
# 63, te milyen jogon minősíted a szüleimet? Nekik semmi közük a kérdéshez. Semmit nem várnak el tőlem, ők semmit nem neveltek belém. Ők semmit nem várnak el, én akarok bizonyítani nekik. jah neked ez nem sikerült? és ezért érzed itt nagynak magad? Ki akar másoknak megfelelni? A szüleimen kívül nem érdekelnek csak az állatok. Vagyunk 7,5 milliárdan.
Nem az értékrendről szól a kérdés. Hozzátehettem volna, hogy magánéletben, erkölcsileg ugyanolyanok mint egy 200.000ft-os fizetésű és mint egy 10millió fzetésű. Itt még mindig a lenne a kérdés, hogy mivel lnnétek elégedettek.
Te elégedett lennél egy 35 éves férfivel, akinek van 1 gyereke, és keves havi 300.000ft-ot, munka után sörözik? Hitelből él, napról napra?Vagy nem boldogul? Nem éreznéd, hogy valamit rosszul csináltál? Én ezt akarom elkerülni, hogy a szüleim at érezzék, csalódtak bennem. Többet várnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!