Szülőként mennyit várnátok el a gyereketektől?
Előzménby, hogy mindenben támogatták a gyereket, szellemileg, anyagigai. Jó egyetem, továbbképzések.
Saját lakás, 4-5 miliós autó elég, közös nyaralások 25 évesen megfelelő? Vagy 2 lakás vagy ház kellene? Nektek mi az elvárás eg 25 éves korú gyerekkel szemben
"A tanulányokat, tanflyamokat támogatták a szülők. *smiley* *smiley* *smiley* *smiley* *smiley* hány éves vagy, 10?"
Nem, kisfiam, konkrétan az anyád lehetnék. Van 25 éves fiam, büszke is vagyok rá, igaz, ő nem "tanfolyamokat" végzett, hanem egyetemet, mert az álma egy bizonyos kvalifikált munka volt, ami ezt igényelte, és meg is tett érte mindent, hogy elérje.
Most csak közölni akartad, hogy 25 évesen saját lakásod és 4-5 milliós autód van, és még egyetemet is végeztél?
Ez esetben gratulálok!
# 16, te tudsz szöveget értelmezni? Szülőktől kértem választ. De az enm működik. Senki nem írta, hogy x idős fiam/lányom van ezt és ezt vártnám el tőle. Anyagi dolgokra gondoltam most. Természetes, hogy mindenki boldognak és elégedettnek seretné látni agyerekét.
És még én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!