Mikor meséljek a szüleimnek arról, ha egy fiúval alakul valami, illetve elengednétek-e szülőként így?
Anya 9.-ben azért volt mérges, mert fiatalnak gondolt ahhoz, hogy randizzak, de az már több mint másfél éve volt.
Igazából már meséltem a srácról neki, mert egyik tálalkozásunk egy szórakozóhelyen volt, ahol puszilgatott, ölelgetett, fogta a kezem. Akkor még volt barátnője. Anyának ennyit meséltem, mondta, hogy ne legyek hétvégi barátnő (koleszos a fiú), de szóljak, ha van valami. Ő eddig tudja, de a srác azóta szakított a barátnőjével, részben miattam. De anyának akkor se merek beszélni erről. Terelném rá a témát, de mostanában le se sz*r nagyjából, pedig nem ilyen alapból a kapcsolatunk.
én eleve nem engedtem a lányomat 18 éves koráig pasizni. Első a tanulás.
Ha elvonatkoztatok a korodtól, akkor igazat adok h az első randinak nem egymásnál kell lennie. számos más lehetőség van, egyszerű séta is tökéletes.
"...ahol puszilgatott, ölelgetett, fogta a kezem. Akkor még volt barátnője"
Pár hét/hónap és te is így jársz.
Mar bocs, de ez a gyerek egy kapcsolatra (meg) teljesen eretlen gyoker.
Szoval azt mondod, hogy elkezdett neked udvarolni, sot mar rogton puszilgatas, tapizas, kezfogas. Mikozben meg ott volt a baratnoje.
Te is szeretnel igy jarni? Hidd el, neked se jutna jobb. Aki egy lannyal jatszadozott, az masikkal is fog, sot ha igazan "tokos" gyerek, akkor rad fogja kenni a szakitast es eleri, hogy meg te erezd rosszul magad.
En is igy jartam anno. A gyerek elkezdett irogatni, a csillagokat is leigerte nekem az egrol, en bolond meg hittem neki. Szakitott szerencsetlen baratnojevel is, persze az en szememben ettol o lett "hos" lovag, aki barmit megtesz a mi nagy szerelmunkert. Hiszi ezt a hulyeje. Talalkoztunk is, minden nagyon jol sikerult, usztam a boldogsagban. Aztan 2 es fel het mulva, mikor elkezdodott a suli, FACEBOOKON kozolte, hogy sajnos szakitanunk kell, mert nincs eleg idonk egymasra, nem tudunk talalkozni eleget (egy suliba jartunk xd). Aztan megprobalta felszedni a baratnomet, akit szorol szora ugyanazzal a szoveggel szeditett, mint engem, csak meg azzal is megtisztelte, hogy azt mondta, akkor tetszett meg neki, mikor velem jart kb. 2 napja. Ja meg ram kente termeszetesen az egeszet, hogy en nem kerestem. Nem jott ossze neki, de ezt azota megcsinalta meg ket csajjal. A kutyabol nem lesz szalonna.
Tenyleg erre vagysz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!