Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor meséljek a szüleimnek...

Mikor meséljek a szüleimnek arról, ha egy fiúval alakul valami, illetve elengednétek-e szülőként így?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és egy 18 éves sráccal elég jól alakulnak a dolgok. Már beszéltünk egy randiról is, ami abból állna, hogy átmegyek hozzájuk filmezni. Már találkoztunk élőben, de csak kettesben még nem. Biztosan tudom, hogy nem lefeküdni akar velem, meg sem tenném. Elengednétek így? És egyáltalán, hogy beszéljek velük a dologról? Mikor, hogy mondjam el? Még nem volt barátom, csak egyszer találkoztam egy fiúval 9.-ben, amiből nem lett semmi, és annak nagyon nem örült anyum, mármint a találkozásnak. Köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 5. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
a biztos az ha az első randi nyilvános helyen van, olyan helyen amit te is ismersz, mert kellemetlen helyzet esetén nehéz lelépni egy ismeretlen lakásból
2016. jún. 5. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, ez az "azert szakitottam a baratnommel, mert te annyira tetszel" kicsit ismeros es eleg lejart lemez. Ne legy olyan kis naiv, mint en voltam! Ez a srac most lehet, hogy angyalinak, allati cukinak tunik, de irtozatosan pofara fogsz esni. Ha jot akarsz, max ugy menj bele, hogy tudod, semmifele komoly es tisztesseges szandeka nincs veled. Az mas kerdes, hogy epeszu lany nem alazkodik meg ennyire, hogy csak amolyan jatekszere legyen a fiunak. Persze az ember a hibaibol tanul...
2016. jún. 5. 18:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem alázkodom meg előtte, valamint naiv éa buta se vagyok. Attól, hogy te úgy jártál, semmire nem garancia.

Köszönöm a normális válaszokat.:) Nyilvános randink lesz először, az biztos.

2016. jún. 5. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Menjetek nyilvános helyen randira, vigyen el sütizni vagy fagyizni. Ha nem csak megfektetni akar (vagy egy könnyed oboát), akkor nem szobára hív az első randin.

A "filmezés" csak akkor marad szimpla filmezés, ha már egy ideje együtt vagytok. Kapcsolatok elején amikor még nem szerelem van a dologban csak vonzalom, nem csak a cuki összebújás és puszilkodás játszik.

2016. jún. 5. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy a mai lányok ennyire naivak. Egy 18 éves srác, ha tényleg kedvel, és nem megfektetni akar, rohadtul nem filmet nézni akar veled, hanem közös programot, beszélgetést, ahol jobban megismerhet. Filmezés... Komolyan elhitted?
2016. jún. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!