Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a Szüleim nem...

Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.

Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.

Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.

Mit tanácsoltok?

2016. jún. 25. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
75%

Ne legyél ennyire naív.. mindegyik ilyen,de csak a házasságig,aztán jön a feketeleves.

Azt kell megérteni,hogy muszlimoknál nincs olyan,hogy "nem tartja a vallását" . Mindegy hol van,milyen országban,milyen emberek közt,ő sosem fog hozzád alkalmazkodni,hanem fordítva fogja elvárni.

Az ő szabályaik viszont nem európai nőnek valók,sőt,szerintem semmilyen nőnek.

Egyébként évekig dolgoztam muszlimokkal,ennél nagyobb munkakerülő,tróger ,erőszakos banda kevés van,és ez nem rasszizmus,ezek a tények .

Egyébként jellemzően az esküvőig (amit nagyon sürgetnek átlalában ) mézesmázosak, utána nem restek megrugdosni sem az asszonyt,ha épp "kiérdemelte". A gyerekvállalásról nem ejtek sok szót ,gondolom mindneki ismer történeteket,nos ezek nem urban legendek,sajnos nem ritka,hogy a saját apja rabolja el a fiát ,és az anya semmit nem tehet .

Úgyhogy megértem a szüleidet,én foggal körömmel védeném a gyerekem tőlük .. és nem előítéletek,hanem a valós tapasztalataim miatt .

Itt nincs olyan,hogy 100ból egy úgy fog viselkedni ,mint egy európai ember . Előbb utóbb mind kimutatja a foga fehérjét .Ne várd meg .

2016. jún. 27. 18:21
 82/89 anonim ***** válasza:
88%
Miert akarsz kortefan almat talani mikor van sok sok almafa csak vak vagy.
2016. jún. 27. 20:51
 83/89 anonim ***** válasza:

Helló.

Na hogy megy/ment a dolog ezzel a sráccal?

2016. júl. 22. 23:33
 84/89 A kérdező kommentje:

Szia!

Megy még a kínlódás. :)

Annyira más világ. Fura nekem, hogy minden lépésemről tudni akar.

2016. júl. 23. 17:11
 85/89 anonim ***** válasza:
67%

Furcsa lesz ha pofanvag bezar korlatol tulajdonanak tekint.

Furcsa lesz ha megalaz az is ha majd ott maradsz megalazva osszetorve gyetekektol elszakitva.

De te utad mert a buta sajat boren tanul

2016. júl. 23. 17:17
 86/89 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem egyeztethető össze a két értékrend, világnézet, gondolkodásmód stb.
2016. aug. 2. 20:00
 87/89 anonim ***** válasza:
55%

Orok lecke tanulj belole

Ahol ket vallas alszik egy parnan ott az ordog alszik koztuk.

2016. aug. 2. 20:10
 88/89 anonim ***** válasza:
89%
Jól döntöttél! :) Fogsz még nála sokkal jobban találni!!
2016. aug. 2. 21:14
 89/89 anonim ***** válasza:
*jobbat
2016. aug. 2. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!