Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?
Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.
Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.
Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.
Mit tanácsoltok?
Ne legyél ennyire naív.. mindegyik ilyen,de csak a házasságig,aztán jön a feketeleves.
Azt kell megérteni,hogy muszlimoknál nincs olyan,hogy "nem tartja a vallását" . Mindegy hol van,milyen országban,milyen emberek közt,ő sosem fog hozzád alkalmazkodni,hanem fordítva fogja elvárni.
Az ő szabályaik viszont nem európai nőnek valók,sőt,szerintem semmilyen nőnek.
Egyébként évekig dolgoztam muszlimokkal,ennél nagyobb munkakerülő,tróger ,erőszakos banda kevés van,és ez nem rasszizmus,ezek a tények .
Egyébként jellemzően az esküvőig (amit nagyon sürgetnek átlalában ) mézesmázosak, utána nem restek megrugdosni sem az asszonyt,ha épp "kiérdemelte". A gyerekvállalásról nem ejtek sok szót ,gondolom mindneki ismer történeteket,nos ezek nem urban legendek,sajnos nem ritka,hogy a saját apja rabolja el a fiát ,és az anya semmit nem tehet .
Úgyhogy megértem a szüleidet,én foggal körömmel védeném a gyerekem tőlük .. és nem előítéletek,hanem a valós tapasztalataim miatt .
Itt nincs olyan,hogy 100ból egy úgy fog viselkedni ,mint egy európai ember . Előbb utóbb mind kimutatja a foga fehérjét .Ne várd meg .
Helló.
Na hogy megy/ment a dolog ezzel a sráccal?
Szia!
Megy még a kínlódás. :)
Annyira más világ. Fura nekem, hogy minden lépésemről tudni akar.
Furcsa lesz ha pofanvag bezar korlatol tulajdonanak tekint.
Furcsa lesz ha megalaz az is ha majd ott maradsz megalazva osszetorve gyetekektol elszakitva.
De te utad mert a buta sajat boren tanul
Orok lecke tanulj belole
Ahol ket vallas alszik egy parnan ott az ordog alszik koztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!