Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a Szüleim nem...

Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.

Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.

Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.

Mit tanácsoltok?

2016. jún. 25. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
58%
A szüleidnek maximálisan igaza van. Nekik van eszük. A gyereküknek sajnos nincs. Sajnálom őket. Ne várd, hogy elfogadják. Ez a nagy elfogadás, meg liberalizmus az emberiség rákfenéje. Nem hiszem el, hogy nem találtál egy tisztességes magyar fiatalembert. A világ megérett a pusztulásra.
2016. jún. 26. 19:13
 52/89 A kérdező kommentje:
Oké, elfogadom a véleményed, én is sajnálom, hogy pont egy muszlimba szerettem bele. Majd kijózanodok, és keresek egy "szittya" magyar legényt.
2016. jún. 26. 19:29
 53/89 anonim ***** válasza:
63%
Nem gúnyolódni kell, hanem megválogatni, hogy kinek teszed szét a lábad.
2016. jún. 26. 19:43
 54/89 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező hagyd ezeket a fogyatékosokat.

Mint írtam, ha nem szélsőséges a barátod és meg tudjátok beszélni a kulturális különbségeket - elfogadja, hogy te nem a Korán szerint élsz és öltözködsz, eszel pl. - akkor semmi gond.

Ha nem tudjátok, akkor valóban nem érdemes erőltetni a kapcsolatot.

Viszont ha igen, ne dobj el egy jó embert csak azért, mert muszlim. Ők is ugyanolyan emberek,mint mi.

2016. jún. 26. 19:46
 55/89 A kérdező kommentje:

57:

Esküszöm, hogy nem gúnyolódtam.

Valahol én is érzem, hogy nem okés.

58:

Köszi a válaszaidat. :-)))

2016. jún. 26. 20:05
 56/89 BlackSwan7 válasza:
82%
Én is átéltem ezt és nagyon póruljártam. A szüleid nem hiába féltenek. Persze vannak kivételek , de nagyon ritka. Ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot privátba. Ha a családja ennyire komolyan veszi a vallást, akkor biztos lehetsz benne, hogy később egyre több dolgot követel majd a srác. Ha nem is maga miatt, de a családja miatt. Ők nagyon családcentrikusak és ha majd úgy alakul, hogy összeházasodtok, gyerek stb..akkor biztos lehetsz benne,hogy olyan dolgokat fog elvárni tőled is amivel megfeleltek a családnak. Ő Soha nem fordulna szembe a szüleivel miattad! Gondold àt nagyon. Tudom hiába beszél akárki, ha te szerelmes vagy, de hidd el nem biztos hogy megéri.
2016. jún. 26. 20:06
 57/89 anonim ***** válasza:
69%
Ha érzed, hogy nem okés, akkor még nagyobb szégyen, hogy még vele vagy. A tigris az mindig tigris marad. Nem vegyül a rókával.
2016. jún. 26. 20:09
 58/89 anonim ***** válasza:
77%
valaki ezt írta: "ha nem szélsőséges a barátod és meg tudjátok beszélni a kulturális különbségeket - elfogadja, hogy te nem a Korán szerint élsz és öltözködsz, eszel pl. - akkor semmi gond. " NEM, ez esélytelen!!!!!! Ha majd állapotosan zabálja a kisasszony a disznóhúst, apuci egyszer fog szépen kérni hogy hagyja abba mert ugye ez a gyereknek nem kell - ha az anya nem ismeri a Koránt, nem lesz vallásos nevelés, keresztbe fogják nevelni a gyereket, esélytelen az egész! Boldog házasság abból/ebből lehetetlenség. Valakinek fel kell adnia magát és az elveit, és az nem a ffi lesz, hanem a feleség, ez meg ugye egy tüskét fog mindig okozni a szívében, a tüske meg tövis lesz stb, és jönnek a szokásos klisék. Nem egy ilyen házasság van, amiről beszélek.
2016. jún. 26. 20:47
 59/89 anonim ***** válasza:
84%

Milyen sokszor hallottam már lányoktól, hogy "de annyira tud szeretni..." egy muszlim. Náluk ez az udvarlás, a beetetés.

Ez azt jelenti lefordítva, hogy birtokolja a csajt, lóg a nyakán, rajta pedig MÉG ott ül a rózsaszín köd.

2016. jún. 26. 21:03
 60/89 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy hónapban 1 hétig találkoztok, honnan tudod, hogy a többi 3 hétre nincs meg neki a 3 másik európai nője?
2016. jún. 26. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!