Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?
Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.
Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.
Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.
Mit tanácsoltok?
Kedves 70-es. Értem én, amit mondasz, sőt el is hiszem Neked, mert nem tudok sokat (szinte semmit) az iszlámról. Nekem már az is furcsa, hogy a mondataidat Allah tudjával zárod. De értem a miértjét. Viszont szerintem ezt a vacsoratémát ne dramatizáljuk már ennyire túl. Nem AZÉRT adja oda magát a pasinak, mert vacsorát főz neki. Hanem, mint azt egy párszor említette, azért, mert szereti. A kérdező ezzel arra szeretett volna rávilágítani, hogy törődik vele a párja. Valaki feljebb le is lotyózta szerencsétlent, mert szexuális életet él ezzel a sráccal. Hát könyörgöm...! Bár nem értek egyet a házasság előtti szex tiltásával, azt meg tudom érteni, hogy ha valaki vallásos, akkor ez neki abszurd. Én nyilván nem vagyok vallásos.
Kérdezőnek üzenem: itt konkrétan nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy milyen származású a pasi. Hanem azzal, hogy szereted, de ekkora kételyek vannak benned. Egy működő kapcsolat alapjaiban ilyennek helye nincs. Ezt gondold át.
Van egy kozmondas
Ket vallas egy parnan ott az ordog alszik koztuk.
Magyarul ket ennyire eltero kultura soha nem lesz sikeres az egyik mindig lemond es szenved.
A korant ne olvasd egy himsoviniszta pedofil szemet kor alkotasa.
Az a konyv amiben az asszon veresere engedelyt adnak es gyereket vesznek felesegul nem eu embernek valo.
A muszlim hit szuper csodaszep bekes papiron a valosagban a muszlim szokasok kegyetlenek barbarok torvenybe utkozoek himsovinisztak.
Ha egy eu no ebbe a csapdaba setal feladja onmagat es szenvedni fog.
Inkabb olvasd a bibliat kereszenynek szulettel maradj az ne legy behodolt attert senki.
Legy buszke kereszteny gyokereidre kezdj el tanulmanyozni az iget.
Ne hagyuk fiatal lanyaink muszlim vilag hodito hadjaratanak aldozatai legyenek
Van sok csinos kedves magyar lengyel nemet stb stb fiu
Kedves "muszlima"! (70-es hsz)
Csak egy dolgot fűznék hozzá a kommentedhez, ha már olyan nagyon vallásos tiszta életű vagy.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Talán ezek még jelentenek számodra valamit. Semmi jogot eldönteni, hogy mi helyes, és mi nem helyes. De legfőképpen eldönteni azt, hogy szerelem-e a miénk, vagy sem.
Kérdező. Itt pontosan a muszlima személynek van joga eldönteni. Ő azt mondta, muszlim, valószínűleg az is, az iszlámról ő egymaga többet tud mint itt a válaszolók 99%-a. Bár szerintem pár dolgot nem ért a kérdésedben, helyenként feltételez, de korrekten leírta az iszlám szerinti tényállást. Lehet hogy ez neked nem tetszik, de akkor is így van. Ő jót akar neked és elmondta, hogy mit lát a dolgokban.
Kérdező, nem írtad, hogy hány éves vagy, nekem is fura, hogy ennyit tudsz utazgatni, egy-egy külföldi utazás és ott tartózkodás drága, nem vagy diák sem (iskolában sem nézik jó szemmel a sok hiányzást) de akkor nem is dolgozhatsz (ha 1-1 hétre eltűnhetsz minden hónapban) apukádnak mit hazudsz, hogy olyankor hova mész? Ezt én sem értem.
... Rossz lehet állandóan hazudni, szerintem ebből ki kellene menekülnöd.
Akkor elmondom, hogy zajlott eddig.
Végzős egyetemista vagyok, mellette dolgozok.
Vagy én mentem hozzá pár napra, eddig a legtöbb 4 nap volt egyben, amit kint töltöttem. Legtöbbször dolgozott, este tudtunk együtt lenni.
Ha Ő jött, akkor egy hetet is tudott maradni, én tudtam mellette tanulni, dolgozni is. Reggel és este mindig szabad voltam.
Így oldottunk meg.
Húszas éveid elején jársz. Mégis hová sietnél a házassággal?
Kérj időt. Ha tényleg szerelem a pasi részéről, akkor várni fog rád. Ha nem, akkor annyit is értél neki.
A muszlima oszinte volt
Bunben elsz szemeben egy eu k vagy ennyi soha nem utod meg egy muszlim lany szuz szintjet
Köszi. :)
Angolul és franciául beszélek, de semmi gond, majd lefordítja a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!