Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?
Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.
Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.
Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.
Mit tanácsoltok?
Attol fugg mennyire mas kozegben nevelkedett. Nekem is muszlim a parom (bar, nalunk ez sokat nem jelent, mert en is attert voltam meg elotte) de nagyon fontos hogy evekig USA-ban elt meg fiatalkoraban mert igy sok mindent mashogyan lat, mintha bigott vallasos kornyezetben nott volna fel. Egy velejeig vallasos szaudival, afgannal stb. pl. nekem sem lenne sok kozos pontom mert egyszeruen rosszul ertelmezik a vallast igy az egyik legfontosabb, a hitunk nme egyezik. Ettol vagy attol kell meg ovakodni, ha a fiu nagykepuen kijelenti hogy "o nem vallasos meg ot nem erdekli ez a humbug - es fellengzosen eszi mondjuk a disznohust". Rossz muszlimmal vagy bigottal sose.
Milyen szarmazasu a baratod?
Van abban valami, hogy birtokolni akar, az biztos.
De mellette biztonságban érzem magam, nagyon sok törődést kapok...
Anyukám utálja, Apukám nem is tudja, kinyírna. :)
Egy pakisztáni fiú.
Nem nagyon tartja a vallási előírásokat, de a családnak azt mutatja, hogy igen ...
Szóval birtokolni akar és persze megfelelni a családi elvárásoknak. Remek párosítás. Ha valamiben nem értesz egyet a családi hagyományokkal, az életben nem fog melléd állni. Már most birtokolni akar, pedig még csak jártok, szerinted milyen jövőd lenne, ha hozzámennél?
Nem tudom hány éves vagy, de találsz még olyan pasit, aki mellett biztonságban érezheted magad.
Egy éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze, mert azt mondja, előbb szeretne elvenni feleségül.
Tudom, hogy Anyukám jót akar nekem, emiatt rossz az egész. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!