Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a Szüleim nem...

Mit tegyek, ha a Szüleim nem fogadják el a barátomat, mert muszlim?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok, mert bár imádom a barátomat, de a Szüleim nem fogadják el a kapcsolatunkat, csak azért, mert nem európai keresztény.

Nekem nagyon fontos az ő véleményük, hogy "áldásukat adják", és az lenne a normális, hogy szeressék azt, akit választottam. De nem így van.

Sokszor úgy érzem, hogy választásra kényszerülök, vagy ők, vagy a barátom.

Mit tanácsoltok?

2016. jún. 25. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
87%
Felejtős. Veszélyes. Mit csinál itt, hol akartok élni? Egyébként az előbb az esküvő, utána az együttélésnek már lejárt az ideje, lakva ismerszik meg az ember. Talán pont azért akar előbb elvenni, hogy gondot okozzon utána a kilépés.
2016. jún. 25. 19:41
 12/89 anonim ***** válasza:
90%
A szüleid teljesen józanul látják a dolgot. Az iszlám hidd el, nem olyan dolog, amit egy európai gyökerű nő meg tud emészteni - persze, megy a beetetés a házasságig, utána megnézheted magad. Ismerek nőket, akiket elvakított a rózsaszín szerelem, és két-három gyerek után jöttek rá, hogy hülyeséget csináltak. Hidd el, hogy a szüleidnek nem a fiú bőre színe a baja, nem is a származása, hanem az, hogy az európai és a muszlim kultúra között olyan különbségek vannak, amit egy generáció alatt áthidalhatatlanok. Ráadásul nő vagy, sokszorosan kiszolgáltatott (lesz/lenne) a helyzeted, ha ebbe belemész. Szerelem ide vagy oda, talán nem véletlen, hogy a fejünk van följebb!
2016. jún. 25. 19:42
 13/89 anonim ***** válasza:
92%

Jaj, de sok lanyt lattam mar ilyet, mint te. Osszejonnek egy muszlim sraccal, boldogok es hangoztatjak hogy "de o nem vallasos", ezert a lany elmulasztja hogyha mar egyutt van egy muszlim sraccal akkor elolvassa a Korant vagy esetleg egyeb konyveket, aztan meg megy a csodalkozas, hogy nem azt kapjatok amire "elofizettetek".

Esetleg nem mondta meg neked hogy eskuvo elott legyel muszlim?

2016. jún. 25. 19:44
 14/89 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat, mindenképp elgondolkodtató.

De hogy lehetséges az, hogy sok európai nő képes például felvenni az iszlámot a férje kedvéért? És kendőt hordani stb.

2016. jún. 25. 19:47
 15/89 anonim ***** válasza:
89%
Elvakítja őket a szerelem.
2016. jún. 25. 19:49
 16/89 anonim ***** válasza:
92%
Azok nem muszlimok, azok csak a ferj igenyeit szeretnek kielegiteni eleg rosszul. Aki mas kenyszerere veszi fel az iszlamot megfelelesi kenyszer miatt, az nem lesz muszlim soha.
2016. jún. 25. 19:49
 17/89 anonim ***** válasza:
85%
Szia. Ajánlom figyelmedbe A fátyol mögött című könyvet. Egy szaudi nő szemszögéből láthatjuk a muszlim vallás kegyetlen dolgait. Nem kötelező elhinni ami benne van, de azért olvasd el!
2016. jún. 25. 19:51
 18/89 anonim ***** válasza:
83%
Utolso, a Fatyol mogott egy jo olvasmany, en is olvastam, de vahabitakrol szol (raadasul a 60-70-es evekben), igy a kerdezonek tul sok erdemi informaciot nem fog nyujtani az iszlamrol.
2016. jún. 25. 19:57
 19/89 A kérdező kommentje:

Sokat olvastam az iszlámról, a muszlimok világáról interneten, cikkekben, fórumokon, magyarul, angolul, mindenhogy és mindenhol. :-)

A legjobb az volt, amikor egy youtube-os videóban egy muszlim férfi kijelentette, hogy "a nő egy olyan dolog, amit otthon tart az ember." Mondom szép.

A barátom kinevetett, amikor elmondtam neki, és haragudott, hogy nem Tőle kérdezek, hanem máshonnan gyűjtök infót.

2016. jún. 25. 20:04
 20/89 anonim ***** válasza:
95%
Ez is már a kisajátítás, a magához láncolás jele. Még csak gondolkozni, tájékozódni se akarj, mert azt ő elítéli. Idejében lépj ki a kapcsolatból, ne vesztegesd az idődet, és ő is fog magához valót találni.
2016. jún. 25. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!