Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel büntetnéd a részegen...

Mivel büntetnéd a részegen vezető gyerekedet?

Figyelt kérdés

Kapott a nagyszüleitől ballagásra egy elég jó autót.

Már akkor sem örültem ennek annyira, mert itthon van három alapból, én használok egyet, a férjem is egyet, szóval neki is "jutott volna". Plusz ez eléggé olyan, amivel lehet villogni a barátok előtt és még nem olyan tapasztalt, hogy ne engedjen a kísértésnek, ha elkezdik cukkolni a többiek (4 hónapja van jogsija). Erre ma hajnalban hazajött a kocsival részegen és mint megtudtam, nem is ez volt az első alkalom, hogy így vezetett, legutóbb neki is ment valaminek, de akkor azt mondta, hogy csak nem látta a sötétben, hogy mögötte van egy fa, viszont alkoholról ott szó sem volt. Kiakadtam, mert rengeteg baleset van így is az utakon, plusz ne az én fiam legyen az, aki pár feles után menőségből elmegy vezetni, hogy megmutassa, mit tud és ezért balesetezzen. Összevesztünk, mire rávágta, hogy ehhez semmi közöm, nem tőlem kapta az autót.

Ezután felment a szobájába, aztán délelőtt elment. Most hívtam, hogy mégis merre van, közölte, hogy visszament Pestre és egy ideig marad is, ne zaklassam...

Ilyen helyzetben mit tennétek?

Nem vehetem el a kulcsait, tekintve, hogy tényleg semmi közöm az autóhoz. De nem akarom, hogy egyszer a kórházból hívjanak fel éjszaka...

2016. máj. 22. 18:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
ui. s majd hozza is ki saját keresetből a börtönből magát.
2016. máj. 22. 18:38
 12/33 anonim ***** válasza:
97%
Elvenném a slusszkulcsot. Pont. Nem a farok csóválja a kutyát.
2016. máj. 22. 19:02
 13/33 A kérdező kommentje:

Már próbáltam beszélni a volt férjemmel. Értelmetlen volt az egész.

Nem vehetem el a kulcsát. Semmi közöm a kocsihoz.

2016. máj. 22. 19:06
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

Az ittas vezetés mind a mellett, hogy rendkívül veszélyes és nem csak rá nézve, hanem másokra is és tudod, általában a vétlen az, aki mindig megs..zívja, így nyugodtan megmondhatod neki, hogy nyilván az élet a legfontosabb, de ha szerencséje van, akkor csak a jogsiját vonják be és a pénzbüntetést, amit érte fog kapni, nem fogjátok kifizetni, illetve biztos jól fog mutatni a priuszában, ugyanis bűncselekmény!!!

A többiek már mindent leírtak, amit én is írtam volna!

Ja, és függetlenül attól, hogy elmúlt 18, adtam volna neki két atyai pofont érte, azt is biztos!

2016. máj. 22. 19:07
 15/33 anonim ***** válasza:
22%
Hát nos sajnálom hogy ezt kell mondjam de kivagy szolgáltatva mert ténleg nem veheted el kulcsát mert nincs az égvilágon semmi közöd ahoz a kocsihoz egyet tudsz tenni:imádkozni hogy ne legyen semmi baja hogy ne a kórházba vagy a börtönben látogasd
2016. máj. 22. 19:15
 16/33 anonim ***** válasza:
96%

"Hát nos sajnálom hogy ezt kell mondjam de kivagy szolgáltatva mert ténleg nem veheted el kulcsát mert nincs az égvilágon semmi közöd ahoz a kocsihoz"

Viszont a gyerekéhez van köze. És tök mindegy, hogy ki vette neki a kocsit, hogy neki vették, amíg otthon lakik és nem ő tartja el saját magát és nem csak a saját, hanem a mások életével játszik, addig bizony én elvenném tőle a kulcsot!

2016. máj. 22. 19:18
 17/33 anonim ***** válasza:
97%
Ha ennyi fölösleges pénz van a családban, vennék neki a helyedben egy tolókocsit, és beállítanám a szobájába azzal, hogy barátkozzon vele, hamarosan szüksége lehet rá. Ha nem hajlandó végighallgatni sem tőled, miért veszélyes és megengedhetetlen az, amit csinál, akkor csak annyit közölnék vele, hogy a következő alkalommal én magam hívom ki rá a rendőröket és teszek feljelentést ellene. Ez nem egy gyermekes csíny, amit egy kis irgum-burgummal el lehet intézni.
2016. máj. 22. 19:21
 18/33 anonim ***** válasza:
11%
16. Felment a kérdező gyereke Pestre szóval nem otthon van
2016. máj. 22. 19:23
 19/33 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy csak úgy mellékesen érdekelne milyen kocsit kapott tudom hogy ez a legnagyobb gond de érdekel hogy mennyire lehet vele villogni
2016. máj. 22. 19:35
 20/33 anonim ***** válasza:
12%
*nem ez a legnagyobb gond
2016. máj. 22. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!