Elengednéd a kamasz gyerekedet 4 napra Balatonra, Úgy, hogy az osztálytársa vezesse az autót?
Figyelt kérdés
Két éve van jogosítványa a fiúnak, félek, hogy kamasz fiúk együtt még fegyelmezetlenebbek... Aggódom.2015. jún. 19. 08:13
3/43 anonim válasza:
Na ácsi! 17,5 èvesen lehet leghamarabb jogsit csinálni. Ha kèt ève van neki, akkor majd húsz èves, ha afiad osztálytársa akkor ő is majd húsz èves, az meg már baromira nem kamasz kategória.
4/43 anonim válasza:
Nem, szar lenne, ha az árokból halásznàk ki a gyerekemet.
6/43 anonim válasza:
Jól írja valaki. 17,5 évesen lehet jogsit letenni. 2 éves jogsival 20 éves az osztálytárs. Akkor a gyerek is annyi, hiszen egy osztályban járnak. Hol itt kérem a kamasz? Mert 0 évesekre már nem mondjuk még véletlenül sem.
8/43 anonim válasza:
Azok már nem lehetnek kamaszok, a kamaszok 12-17 évesek.
9/43 anonim válasza:
Te ismered a fiadat, te tudod, hogy milyen.
Ezer féle kamasz van.
Én elengedném, ha ismerném az osztálytársát is.
Én is voltam 16 évesen Balatonon osztálytársakkal.
10/43 anonim válasza:
Ahogy gondolod, szerintem elég kockázatos...
Gondolom ha meg nem engeded el elég nagy balhé lesz.
Szerintem légy határozott és mond meg neki hogy nem!
A Balaton sem veszélytelen MÉG A FIÚKRA sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!