Szerintetek tényleg én vagyok az önző és csak magamra gondolok?
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok szerintem rossz és önző ember. És már más felnőtt is mondta, hogy szerencséje van velem anyukámnak, hogy ilyen rendes lettem. Meg már azt is mondták neki a gyüliben, hogy azért kedvelnek engem az idősebbek a gyüliben, mert nem vagyok az a tipikus mai bunkó gyerek, hanem normális. Anyukám meg a bolhából csinál elefántot mindig. Ha a kólából merek 1 pohár helyett 2 pohárral inni akkor már megint üvöltözés van, hogy milyen önző vagyok, amikor szerintem pont ő az önző, hogy sajnál két pohár innivalót a saját lányától. Sőt a legtöbbször nem is iszok a kólából meg ilyenekből, mert csak balhézik. Mi itthon a kólát ki se bonthajtuk, csak ő nyithatja ki, más nem. Nekünk ilyen 100-200 forintos szörpöt vesz itthonra ő meg eldugja itthon magának az 500-600 forintos szörpöket meg ő ihatja a kólát.
Aki lepontoz, annak kívánok karácsonyra egy szép nagy fekete műalkotást, hogy legyen mivel szórakoznia bús életében, aki meg jelenti, annak mégnagyobbat, hátha kicsit boldog lesz:)
Kérdező: anyád hülye, de a rokonainkat sajnos nem választhatjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!