Kamaszok! Kikben bíztok meg jobban, a szüleitekben, vagy a barátaitokban? Miért?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 22:58
1/15 anonim válasza:
Szüleim a barátaim.
Szülőkben meglehet bízni, ha jó a kapcsolat közöttetek, nem fogja szétkürtölni a titkaidat, viszont a barátok akkor is fecsegnek, ha jóban vagytok.
Nekem volt egy nagyon jó barátnőm, csak elköltözött, benne feltétel nélkül bíztam.
2/15 anonim válasza:
Mivel több ízben tapasztalhattam, hogy a szüleimben gyakorlatilag nem bízhatok, inkább a barátokat választanám. Abban nem értek egyet az első válaszolóval, hogy a szülők feltétlenül megbízhatóak, míg a barátok mindenképpen pletykálnak. Esetemben például ez éppen fordítva működik.
3/15 anonim válasza:
Amikor kamasz voltam en is inkább barátokhoz fordultam
4/15 anonim válasza:
Anyukámban bízok meg a legjobban, utána pedig a testvéremben és a barátaimban.
5/15 anonim válasza:
Anyuban, neki bármit elmondhatok. :)
19/L
6/15 anonim válasza:
Szerencsére a barátaimban és a szüleimben is egyaránt teljesen megbízhatok.
7/15 anonim válasza:
Barátaimban. A szüleimmel nincs igazán kapcsolatom.
13/L
8/15 anonim válasza:
Két legjobb barátnőmben, illetve apukámban. Anyámban nem tudok bízni.
9/15 anonim válasza:
Én bízok a szüleimben, de a barátomban is. Azonban van amit nem mondok el nekik, pedig megtehetném... :D Valahogy magamnak megtartom, mert mindenki magát ismeri a legjobban így magában bízhat a legjobban. :D
10/15 anonim válasza:
Sajnos én a szüleimben nem bízhattam meg kamaszként. Vagy felhasználták ellenem az elmondott dolgokat (nem durva dolgok voltak), vagy kiröhögtek, vagy pletykálkodtak a haverjaiknak, vagy elmondtak mindenféle hülyéknek. Ráadásul a barátaim jobb tanácsot is adtak, mert vhogy a szüleim elfelejtették, hogy ők is voltak kamaszok, és hogy lehet, hogy nekik egy kamasz problémája a csekkbefizetéshez képest lófütty, de a kamasznak igenis sok fájdalmat okoz, plusz a mai világot is jobban ismerték minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!