Kamaszok! Kikben bíztok meg jobban, a szüleitekben, vagy a barátaitokban? Miért?
Én egyértelműen a barátaimban, mert már csak anyám él de vele nem tartom a kapcsolatot. Gyerekkoromban testileg és mentálisan is bántott, 2 éve elköltöztem, azóta már most másodjára terhes. Rajtuk kívül még 2 testvéremet "nevelt fel" hasonló körülmények között. Hála Istennek volt hová mennem.
A barátaim teljesen más kategória, velük mindent meg tudok beszélni, de a barátom az elsődleges, akinek tényleg mindent el tudok mondani.
20L
Csak a szüleimben.
Jelenlegi kortársaimmal haragos viszonyban vagyok, sehogy sem illek be közéjük. Mikor bekerültem ebbe a közösségbe, először kiközösítettek, és bár később sikerült elfogadtatnom magam velük, még most is kívülálló vagyok.
Egy barátom volt, de ő otthagyott egy másik lánycsatért, különösebb indoklás nélkül.
Illetve van egy nagyon jó barátom, de ő majdnem 30 évvel idősebb nálam, és csak ritkán talàlkozhatunk.
12/L
Apának nem mondhatok el semmi bizalmasat, mert elmondja a család többi tagjának, olyannak is, akire nem tartozik. Anyában megbízom, csak néha kicsit túlbuzgó.. Illetve a volt barátom (4 évig voltunk együtt) az, akinek bármit elmondhatok, nagyon jó maradt a kapcsolatunk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!