Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamaszok! Kikben bíztok meg...

Kamaszok! Kikben bíztok meg jobban, a szüleitekben, vagy a barátaitokban? Miért?

Figyelt kérdés

2015. jún. 12. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szüleimben... Már hagytak el barátok.
2015. jún. 13. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én anno senkiben nem bíztam meg, egyedüli harcos voltam, talán mondhatni még most is, és jól van így. Amikor kamasz voltam naplókat írtam.
2015. jún. 13. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen a barátaimban, mert már csak anyám él de vele nem tartom a kapcsolatot. Gyerekkoromban testileg és mentálisan is bántott, 2 éve elköltöztem, azóta már most másodjára terhes. Rajtuk kívül még 2 testvéremet "nevelt fel" hasonló körülmények között. Hála Istennek volt hová mennem.

A barátaim teljesen más kategória, velük mindent meg tudok beszélni, de a barátom az elsődleges, akinek tényleg mindent el tudok mondani.

20L

2015. jún. 13. 17:12
 14/15 anonim válasza:

Csak a szüleimben.

Jelenlegi kortársaimmal haragos viszonyban vagyok, sehogy sem illek be közéjük. Mikor bekerültem ebbe a közösségbe, először kiközösítettek, és bár később sikerült elfogadtatnom magam velük, még most is kívülálló vagyok.

Egy barátom volt, de ő otthagyott egy másik lánycsatért, különösebb indoklás nélkül.

Illetve van egy nagyon jó barátom, de ő majdnem 30 évvel idősebb nálam, és csak ritkán talàlkozhatunk.

12/L

2015. jún. 13. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Apának nem mondhatok el semmi bizalmasat, mert elmondja a család többi tagjának, olyannak is, akire nem tartozik. Anyában megbízom, csak néha kicsit túlbuzgó.. Illetve a volt barátom (4 évig voltunk együtt) az, akinek bármit elmondhatok, nagyon jó maradt a kapcsolatunk.

19/L

2015. jún. 16. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!