Miért csínalhatja ezt anya?
Mostanában van amikor ugy kezel, mint egy 5-7 eves gyereket , pedig mar 15 eves vagyok
Most olyanra gondolok, hogy múltkor vihar volt, egyedul voltam itthon es felhívott, hogy nem felek-e??
Mondtam, hogy dehogyis
Es azert kérdezte mert 5 (!!!!) éve féltem
Vagy múltkor mielőtt elment itthonról kérdezte, hogy kinyissa-e a tonhal konzervet? ( nagyon könnyen használható konzervnyitonk van)
Mondtam, hogy nem kell megoldom
Ezt most miért csinálhatja?
Nem csinálok semmi 5-7 eves szintjére illő dolgot
15/L
15 évesen bizony már szőrösödik a csúnyácskád, meg hát amúgy is földig ér a lábad.
Miért baj, hogy törődik veled? Pár kérdéssel lejjebb meg azon sír valakinek a szája, hogy le sem sz*rják otthon.
De sok bajotok van, kamaszok...
Nem arról van szó, hogy nem örülök, hogy foglalkozik velem de a viharosat azert túlzásnak tartom
Mert ha megkérdezi, hogy a kutya ( 9 hónapos) fel-e oké, de em mem fogok megilyedni egy kis vihartol
Becsüld meg,hogy ilyen anyukád van,aki ennyire figyel rád.
Rám sajnos sosem figyelt az anyukám,mert sosem volt.
Annyira nem értem ezt a korosztályt...sosem tudunk megbecsülni semmit,amíg nem tudjuk milyen nélküle...15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!