Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ne...

Mit csináljak, hogy anya ne adja folyton a kajámat a kutyának?

Figyelt kérdés

Egyszerre nem szoktam sokat enni. Nem is tudok, nem is szeretek. Szóval ha pl rendelünk pizzát, vagy elmegyünk étterembe, rendszerint csak a felét, harmadát eszem meg a kajának, a többit mindig elcsomagoltatom, eltesszük a hűtőbe. Majd mikor megenném jó étvággyal másnap vagy harmadnap, akkor anya közli, hogy ja, azt a kutyáknak adta. De volt már ez szülinapi sütivel, itthon főzött maradék kajával, stb. Nem értem miért kell ezt csinálni.. a kutyáink enélkül is kapnának elég ételt, én pedig nagyon szívesen enném pl vacsorára a kedvenc ételem másik felét ami ebédre volt.

Mondtam már neki, hogy ne dobja ki a kajámat, minden egyes alkalommal megjegyzem, hogy de én azt megettem volna, meg se hallja.

Van valami ötlet, hogy mit csinálhatnék vele?

2015. máj. 22. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Csinálj "rendet" a pipere cuccai között:-)))
2015. máj. 22. 19:41
 2/12 piriiiii ***** válasza:
40%
Mondd meg neki, hogy dagadt kutyák lesznek.
2015. máj. 22. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
vegyél műanyag dobozt a maradék ételednek és papírra írd rá az üzeneted amit rácelluxozol. Pl: " Légyszi, ne dobjátok ki, mert ezt szeretném vacsira megenni" Kata "
2015. máj. 22. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Fóliába csomagold vissza, arra pedig alkoholossal írd rá, hogy " Nem kidobásra / emberi fogyasztásra / ... " Valami szöveget :)
2015. máj. 22. 19:54
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Az én anyám dettó ugyanilyen volt. Mindig ha ettem volna az volt a válasz, hogy kérd vissza a kutyától... Aztán egyszer megfenyegettem, hogy kiszórom a ruháit, azóta nem csinálja.
2015. máj. 22. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
A felirat jó ötlet, ha nem működik, akkor pedig én is a befenyítős megoldást csinálnám a helyedben. Ha legközelebb kidobja a kajádat, szépen, higgadtan közlöd, hogy a következő ilyennél, te is kidobod valamijét.
2015. máj. 22. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe, hogy írd rá a dobozra, hogy azt még szeretnéd megenni.
2015. máj. 22. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Na most a "másnap , harmadnap megenném" és az " ebédre volt , este megenném" között nagy a különbség.

Az elsőnél jogos lehet, hogy már kidobja a másodiknál nem.

2015. máj. 22. 21:11
 9/12 A kérdező kommentje:

A pizza másnaposan tökéletesen jó, az előző esti pizza a bajnokok reggelije :D

Amúgy mindig mondom neki, hogy "most többet nem kérek de milyen jó lesz holnap!" :(

2015. máj. 22. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Írd rá a dobozra, hogy ne adja a kutyának! Ha ennek ellenére odaadja, akkor már tuti direkt csinálja bosszantásból. Akkor te is add oda az ő maradékát a kutyának rendszeresen. Vagy néhány kedvenc ruhadarabját dugd el, aztán ha keresi, mondd, hogy odaadtad a rászorulóknak, és mondd neki, hogy akárhányszor odaadja a kajádat a kutyának, te mindig egy ruhadarabját elviszel a rászorulóknak. Ha leszokik arról, hogy a kajádat a kutyának adja, akkor majd visszaadhatod neki a ruháit.
2015. máj. 23. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!