Szerda óta beteg vagyok, viszont a hétvégén meglátogatnám a barátomat. Mit gondoltok?
Van nálunk egy olyan szabály, hogy a betegség a hétvégén is tart, ha iskolában nem voltunk, akkor a hétvégén sincs móka.
A kedd éjszaka borzasztó volt, óránként felkeltem hányni és a hasam is ment.. Eléggé leterített a lábamról, így is híznom kellene, nem tett jót. Azóta már jól érzem magam, persze nem rohangálok a házban, de tünetmentes vagyok.
Ma azért rákérdeztem apánál, ha már úgy is jól vagyok, akkor nem mehetnék-e el a barátomhoz és azt mondta, hogy persze, rendben van.
Kicsit meg is döbbentem, hogy ilyen könnyen belement.
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek megkérdezzem-e, hogy a hétvégi utazgatásomnak, az-e az ára, hogy holnap iskolába kell mennem, vagy hagyjam, ha magától nem mondta, akkor ne foglalkozzak vele külön, örüljek, hogy elmehetek.
Mert holnap még inkább itthon maradnék pihenni, összeszedni az erőmet.
A barátom most semmiképp nem tudna jönni, ha találkozni szeretnénk, azt így tudjuk megoldani.
Hat szerintem ha jol vagy mehetsz suliba, igaza van apadnak, ha a heten beteg vagy, hetvegen se jarj el.
Osztalytars meglat, es megy majd, hogy pasizni nem vagy beteg
Kérdezd meg, de aki iskolába nem tud menni, mert beteg, az a pasijához se menjen, ugyanezen okból.
Vagy, ha a sráchoz elutazol, akkor a suli meg sem kottyanhat.
Én nem engednélek el, vagy akkor holnap bemész a tanításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!