Elengednéd a kamasz gyerekedet 4 napra Balatonra, Úgy, hogy az osztálytársa vezesse az autót?
Neked is sok eszed lehet ha elhiszed, hogy valaki 16 évesen jogsit szerez.
Kérdésre válaszolva, természetesen elengedném.
"Most komoly, hogy 24-en mennek mind autóval? Ez 5 autót jelent. "
Tényleg öt autó. Ha utánaszámolsz, akkor az is kijön, hogy olcsóbb, ha ennyien mennek autóval. Arról nem beszélve, hogy így tudnak vinni kaját, és nem 3-szoros áron veszik meg a Balaton melletti üzletben az ásványvizet, tartós élelmiszert. Ezt vonaton, hátizsákban elég nehézkes lenne.
"Most komoly, hogy 24-en mennek mind autóval? Ez 5 autót jelent. "
És akkor mi van? Egyszerűbb, olcsóbb, kényelmesebb, praktikusabb és főleg tisztább, mint a vonat.
Teljesen normális, hogy egy 18 évesből harapófogóval kell kihúzgálni az infot. Most alakítja ki a saját életét, a privát szféráját. Itt az ideje, hogy ilyen kis "magánügyei" legyenek. Nagyon aranyos, hogy anyaként téged ez most szíven üt, de értsd meg, hogy ez így van rendjén.
Én továbbra is elengedném. Maximum megkérném, hogy kösse be magát a kocsiban és hátra üljön. (Ha elöl ül, és mögötte nem kötik be magukat, akkor egy ütközésnél meg is ölheti a hátsó ember.)
Amúgy meg: itthon is bármikor belökheti a villamos elé egy őrült, a fejére eshet egy tégla, felszaladhat egy kocsi a járdára és elütheti, eleshet biciklivel, megkéselhetik, stb. stb. stb. Élni nagyon veszélyes, és minden esetben halállal végződik.
"ÖÖÖÖ.. miért nem jó a vonat? "
Nem mindenki pesten él...
24 kölyökre 1 felnőtt...
Engedd el, de azért annak az egy szülőnek legyen meg az elérhetősége, ha mégis van valami akkor legalább őt érd el. Azt meg végképp nem értem miért nem akarták elmondani, hogy hova mennek, emiatt megértem, hogy bizalmatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!