Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az elején eltitkolni, hogy...

Az elején eltitkolni, hogy vannak gyerekek, mennyire célra vezető?

Figyelt kérdés

Szeretnék normális párkapcsolatot egy korban is hozzám illő férfival. De ahogy elmondom, hogy van két gyermekem, rövid időn belül "eltűnek" az udvarlók! 29 éves vagyok, elvált és két pici fiam van 4 és 6 évesek.

A férjem megcsalt, és boldogan él a másik nővel. Én meg itt maradtam a gyerekkel.

Néha eszembe jut, hogy oda adom neki a gyereket (csak, hogy cseréltünk egy picit), persze nem tudnám megtenni. 40es elvált apukák "udvarolnak" nekem. Az egyik kollegám megis jegyezte, hogy sajnos ne is varjak jobbra, mert még egy gyereket is nehezen fogadnak el a férfiak, pláne az én korosztályom.

Arra gondoltam, hogy legközelebb talán nem kellene még az elején mindent elmondani (ha rákérdeznek persze elmondanám)

2015. jún. 16. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Az elején tisztázni kell! Vagy szégyenled őket?... :(
2015. jún. 16. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Biztosan nem célra vezető, ha eltitkolod.

Te sem örülnél neki szerintem fordított esetben.

Nekem egyszer titkolta el egy férfi a gyerekét. Egyrészt nem örültem, hogy nem őszinte, másrészt azt gondoltam, hogy át akar vágni, harmadrészt nem tetszett, hogy kvázi letagadja a gyerekét.

Hidd el, nem emiatt találsz párt! Sőt! Nagyon sok férfi direkt olyan nőt keres, akinek van gyereke. Főleg az idősebbek. Egy fiatal, gyermektelen nő, gyereket akar előbb-utóbb. Egy idősebb férfi már nem biztos, hogy akar. Főleg, ha már neki is van az előző kapcsolatából.

Szóval szerintem ez előny inkább, mert így nyugodtak lehetnek, hogy nem tőlük akarsz majd gyereket.

2015. jún. 16. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Mennyivel lenne jobb beleélned magad egy kapcsolatba, elkezdeni érzelmeket táplálni és utána pofára esni? Jobb az elején tisztázni, mindketten kevésbé sérültök, ha a másiknak ez nem fér bele az életébe.
2015. jún. 16. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Hülyeség eltitkolni, aki nem vállal fel az elején gyerekkel, az később sem fog.

Tapasztalatom szerint nem csak az elvált apukák, de az elvált anyukák is nehezen fogadják el az előző kapcsolatból származó gyerekeket. Ez van.

2015. jún. 16. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
A 30-as férfiak, akikre te számítanál, még bőven találnak független, fiatalabb nőket.
2015. jún. 16. 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem felesleges eltitkolnod! Legyél büszke a két fiadra.

Boldogan él a volt férjed a barátnőjével?! Na és!

Kérdés meddig, míg meg nem unja és nem talál egy jobbat?!

Ne foglalkozz szerintem ilyesmivel, inkább legyél őszinte és érezd jól magad a bőrödben, hidd el lesz olyan is a korosztályodban akit nem fog érdekelni, hogy neked gyerekeid vannak.

A gyerekeidre gondolj, semmiképpen sem célszerű eltitkolni őket, mert ha később tudja meg a pasi, lehet, hogy a gyerekeidet csak elviselné. És a gyerekeid sérülnének lelkileg....

És magadnak is csak hazudnál vele!

Ha boldog akarsz lenni, akkor vállad fel nyíltan a gyerekeidet és legyél büszke rájuk és hálás, hogy ők vannak!

2015. jún. 16. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
"Vállald fel" javítva, de a válladat is fel, és csak büszkén, határozottan előre! :D
2015. jún. 16. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Nézd ha én bármilyen okból (nem akarom más gyerekét nevelni, egyáltalán nem akarok gyereket, stb) olyan nőt akarok, akinek nincs gyereke, akkor akkor is kiváglak, ha csak fél év után tudom meg hogy neked van. Gondolom senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy vállalj gyereket, te döntöttél így, akkor vállald a következményeket. A jókat és a rosszakat is.
2015. jún. 16. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Az 5-öst miért pontoztátok le? Igaza van.

A kérdező 29 éves, tehát hozzá egy harmoncas pasi illene. És igen, ők simán találnak maguknak nőt gyerek nélkül.

40-es pasikkal meg más a helyzet... Vagy elvált x gyerekkel, vagy vmi bibi van, vagy elvált gyerek nélkül.

Ne titkold el a gyerekeket! Semmi értelme.

Valóban ha eltitkolod, akkor pár hónapig tök jól elvagy az új pasiddal, dúl a love, aztán elmondod, akkor jogosan érzi átvágva magát, még azt is gondolhatja, hogy csak azért akartad így megfogni magadnak, h apát találj a gyerekeknek.

Az elején tisztázni kell, h van gyerek.

2015. jún. 16. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Harmincvalahány évesen csak akkor nem zavart volna két gyerek, ha nagyon-nagyon tetszett volna a nő. Nem hiszem hogy tizenéves különbséggel kellene párt találnod, de biztos jóval nagyobb esélyed van azoknál akik maguk is elváltak és van gyerekük. Ők pont ugyanabban a helyzetben vannak mint te.
2015. jún. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!