Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az elején eltitkolni, hogy...

Az elején eltitkolni, hogy vannak gyerekek, mennyire célra vezető?

Figyelt kérdés

Szeretnék normális párkapcsolatot egy korban is hozzám illő férfival. De ahogy elmondom, hogy van két gyermekem, rövid időn belül "eltűnek" az udvarlók! 29 éves vagyok, elvált és két pici fiam van 4 és 6 évesek.

A férjem megcsalt, és boldogan él a másik nővel. Én meg itt maradtam a gyerekkel.

Néha eszembe jut, hogy oda adom neki a gyereket (csak, hogy cseréltünk egy picit), persze nem tudnám megtenni. 40es elvált apukák "udvarolnak" nekem. Az egyik kollegám megis jegyezte, hogy sajnos ne is varjak jobbra, mert még egy gyereket is nehezen fogadnak el a férfiak, pláne az én korosztályom.

Arra gondoltam, hogy legközelebb talán nem kellene még az elején mindent elmondani (ha rákérdeznek persze elmondanám)

2015. jún. 16. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Harmincas férfiak között is vannak elváltak szép számmal, sokan gyerekkel. Ők biztosan könnyebben elfogadják a helyzetedet, mint egy független férfi. Sajnos ez ilyen, ha már te gyerekkel érkezel a kapcsolatba, el kell fogadnod ugyanezt a ,,szépséghibát" a másik féltől is.
2015. jún. 16. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Ne titkold el,rengeteg 30-as elvàlt,gyerekes férfi van,náluk sem állnak ám sorba a nők.
2015. jún. 16. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem célravezető hazugsággal indítani egy kapcsolatot. A kollégáddal egyetértek.
2015. jún. 17. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne titkold el, ahogy leírták már, ha később kiderül, akkor dobni fog, ha zavarja és a hazugság miatt is. Elhiszem, hogy neked nehezebb, mert veled élnek a gyerekeid. A 30-as elvált gyerekes pasik azért vannak jobb helyzetben, mert általában hétvégi apukák. És ők nem biztos, hogy a te gyerekeidet szeretnék nevelni, ha a saját gyerekeiket sem akarják (vagy nincs rá lehetőségük). Persze nem kell "odaadni" a gyerekeket a volt férjnek, de az osztott felügyelet talán mindenkinek jobb lenne, ha megoldható és a gyerekek is szeretnék. Többet lennének az apjukkal, neked meg több időd lenne a magánéletedre.
2015. jún. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!