Csak szerintem nem normális hogy ha a szülők konkrétan a gyerekek előtt csinálják?
Figyelt kérdés
Anya meg apa néha mintha negfeledkezne arról h ott vagyunk :S van h pl egymásnak esnek a nappaliban és mi meg mennénk tvzni és én mindig rájuk szólok ők meg elvörösödnek és bemennek a szobájukba.Ne értsetek félre örülök hogy boldogok meg lángol a tűz közöttük de ez akkor is abszurd!
mi lányok vagyunk
2015. jún. 8. 18:44
1/14 anonim válasza:
Az mit jelent hogy egymásnak esnek? Még ruhában leterítik egymást a kanapén, és megy a csókcsata? Vagy megfeledkezve magukról vetkőztetik egymást, és esetleg szemezel az intim testrászükkel?
2/14 A kérdező kommentje:
Csókcsata
2015. jún. 8. 19:00
3/14 anonim válasza:
Szerintem az nem abszurd! :) Nekem még tetszene, is, én csak a veszekedést láttam míg ott éltem.
4/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem váltak el, mint sok más gyerek szülei.
5/14 anonim válasza:
:D Hat, ha csak csokoloznak akkor az meg belefer. Azt gondoltam ma is tortenik mert az mar tenyleg nem illene.
De ahogy irta mar valaki, orulj neki, hogy szeretik egymast!
6/14 A kérdező kommentje:
Örülök de akkor is ott hemperegnek ahol mi tvzünk a hugommal.
2015. jún. 8. 19:10
7/14 A kérdező kommentje:
Illetve én egyszer láttam az aktust is mert nyitva hagyták az ajtót én meg akkor értem haza és berohantam hozzájuk
2015. jún. 8. 19:19
8/14 A kérdező kommentje:
de nem zavartatták magukat mert magukra húzták a takarót
2015. jún. 8. 19:21
9/14 anonim válasza:
"de nem zavartatták magukat mert magukra húzták a takarót"
Hát én most nagyon jót nevettem kedves kérdező, köszönöm, felvidítottad a napom. :))
Próbáld meg nem észrevenni őket ilyenkor, menj be a szobádba, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!