Mikortól tudnak kis 3kerekű bicajt tekerni a gyerekek? Konkrétan olyat, amit én is tudok hátulról túlni, ilyen kisműanyag szerkezet.19hónaposnak korai lenne húsvéti ajándéknak?
15 hónapos kortól ajánlják a dobozon, amit mi vettünk most hétvégén. Lányom 16 hónapos, pár centi hiányzik még, h elérje a pedált, de ő kis törpe :) Egyébként általában állítható a kormány és az ülés közti távolság, valamint kiiktatható a kormány és a pedál, tehát nyugodtan tudod tolni. Valamint jó, ha bizt.öv is van rajta.
Nyugodtan vedd meg neki, élvezni fogja.
Vedd meg szerintem is, egy pár hó és már el is éri majd!
Nyárra már bizti jó lesz.
Itt mifelénk minden babának szinte van ilyen!Az én fiam most lett 2 éves eléri a pedált de még nem hajtja és egyébként egy örökmozgó de ha tologatom benne ide oda, azt nagyon élvezi, kormányoz, nézelődik. A nála pár hóval idősebb babák meg már tekerni is próbálják, szóval szerintem maximálisan megéri:)
Én is épp most akarok venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!