Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Illetlenség lenne azt mondani...

Illetlenség lenne azt mondani a fiam barátnőjének, hogy megtanítom főzni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
19%
Tuti le leszek pontozva, de remélem azok akik azt írták, hogy főzzön a pasi, azok azt is szemrebbenés nélkül megteszik, hogy lyukat fúrnak fúrógéppel, kereket cserélnek az autón, vízcsapot szerelnek meg füvet nyírnak;-)
2016. máj. 26. 18:01
 62/65 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 61-es. Cseréltem már kereket, bár tény, hogy utoljára akkor, amikor apukám vezetni tanított, ugyanis nekem nincs kocsim, robogón meg csak akkor kell, ha defekt vagy kopás van, akkor meg úgyis gumishoz viszem. De kipufogót már cseréltem rajta, sőt, haverom segítségével görgőt is (neki volt légkulcsa), bár a méretekhez én már nem értek. Fúrtam már fel polcot, pucoltam szifont, mikor eldugult a mosogató, pumpáltam wc-t, egyszer régen még hegesztettem is. Bekonfigurálom az új routert (bár ez nem nagy kunszt, csak pár kattintás), egyedül összerakom az úgymond ikeás cuccokat. A szüleimnek segítek gyümölcsöst szüretelni, vagy éppen fát talicskázni, mikor készülnek a fűtésszezonra, pedig még elég fiatalok (50, 52 évesek), nem szorulnának rám. Öcsém is mindenben segít. Szóval nyápicnak tartom azt a pasit, akinek derogál, hogy főzzön vagy takarítson, ugyanis én is bármit megcsinálok, amit laikusként egyedül vagy leírással, útmutatóval, tanáccsal, szomszéddal, egyéb segítséggel meg tudok csinálni, és nem nyafogok, hogy ez nem az én dolgom. A párom is főz, mos, takarít, ha éppen ő ér rá jobban. :)
2016. máj. 26. 22:03
 63/65 anonim ***** válasza:
74%
61-es: a kerékcserén kívül (autó híján) bármelyiket megcsinálom és bármilyen, sokak által "férfimunkának" tartott munkát hajlandó vagyok megcsinálni vagy megtanulni.
2016. máj. 29. 19:34
 64/65 anonim ***** válasza:
94%

75%-os, én pl tudom, mi a különbség, ennek ellenére nem nagyon csinálok rántást, se habarást, s tudod miért?

Mert baromira unalmas dolognak tartom a főzést, de nem élhetek szendvicsen, így kènytelen vagyok főzni.

Amit a végletekig leegyszerűsítek, egyszerű, gyors, kevés mosogatással járó kajákat csinálok (na meg mikor reggel 8tól este 7ig dolgozik az ember, s szombaton is bejár egy ideje, baromira nincs kedve főzni).

Mi otthon se főztünk soha hagyományosan, nálunk kreálmányok voltak, egyszerű dolgok, leves, rizs, párolt zöldséggel, tészta.

Ez a megtanít főzni relatív, ex mindig azzal jött, hogy az anyja milyen jól főz, én meg konkrétan rosszul voltam a nehéz, zsíros kajáitól, kicsit se örültem volna, ha arra akar tanítani.

S aki azt írta, hogy fúrjunk polcot, dtb.

Én sajna kétbalkezes vagyok, ha nem lennék, csinálnám.

Na de enni muszáj, az egyedül élő férfi mit csinál? Vagy ha a feleséggel valami történik, éhenhal?

Nem szeretek főzni, de azért egy tészta kifőzése, pl nem nagy feladat.

Vagy: víz felforral, bele zöldségek, fűszer, ott a leves.

Kit érdekel, hogy nem hivatalos akármi? Főtt kaja.

2016. jún. 22. 09:34
 65/65 anonim ***** válasza:
45%
61-es, és a polc fúrásán meg a vízcsap szerelésén kívül mit csinálsz MÉG, ami magyarázná, hogy miért nem érsz rá főzni? Bírom, amikor az ilyen évente egyszer elvégzendő feladatokkal próbálnak kibújni a sűrűbbek alól, ez kb. olyan, mint ha azt mondanám, hogy meg szoktam csinálni a karácsonyfadíszítést meg a húsvéti dekorációt, úgyhogy a többi a tiéd.
2016. jún. 22. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!