Illetlenség lenne azt mondani a fiam barátnőjének, hogy megtanítom főzni?
75%-os, én pl tudom, mi a különbség, ennek ellenére nem nagyon csinálok rántást, se habarást, s tudod miért?
Mert baromira unalmas dolognak tartom a főzést, de nem élhetek szendvicsen, így kènytelen vagyok főzni.
Amit a végletekig leegyszerűsítek, egyszerű, gyors, kevés mosogatással járó kajákat csinálok (na meg mikor reggel 8tól este 7ig dolgozik az ember, s szombaton is bejár egy ideje, baromira nincs kedve főzni).
Mi otthon se főztünk soha hagyományosan, nálunk kreálmányok voltak, egyszerű dolgok, leves, rizs, párolt zöldséggel, tészta.
Ez a megtanít főzni relatív, ex mindig azzal jött, hogy az anyja milyen jól főz, én meg konkrétan rosszul voltam a nehéz, zsíros kajáitól, kicsit se örültem volna, ha arra akar tanítani.
S aki azt írta, hogy fúrjunk polcot, dtb.
Én sajna kétbalkezes vagyok, ha nem lennék, csinálnám.
Na de enni muszáj, az egyedül élő férfi mit csinál? Vagy ha a feleséggel valami történik, éhenhal?
Nem szeretek főzni, de azért egy tészta kifőzése, pl nem nagy feladat.
Vagy: víz felforral, bele zöldségek, fűszer, ott a leves.
Kit érdekel, hogy nem hivatalos akármi? Főtt kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!