Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Illetlenség lenne azt mondani...

Illetlenség lenne azt mondani a fiam barátnőjének, hogy megtanítom főzni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
82%

Mások már mindent leírtak.

A fiad tud főzni vagy szerinted az csak a nő dolga?

Ha kéri a lány a segítségedet főzésben, nyugodtan segíts neki.

Ha nem kéri, csak te gondolod úgy, hogy jó lenne, ha (jobban) tudna főzni, akkor még a legjobb szándékkal se avatkozz bele, mert az illetlenség.

2016. máj. 22. 09:44
 12/65 anonim ***** válasza:
86%
Én magamtól tanultam meg, anyámtól ritkán kérdeztem, de akkor sokat. Nekem rosszul esne a lány helyében. Hidd el, ha ott lesz az ideje, megtanul.
2016. máj. 22. 09:53
 13/65 anonim ***** válasza:
85%
A a rossz anyóssâg első jele jön ki rajtad :(( Elhiszem jobban főzől , fiad ezt szokta meg. Szüleimet emlìtsem anyàéknàl a savanyú cukros a hús leves nem csìpős. Elment apàéknàl ebédre màsik meny jelölttel ketten nem bìrtak egy egész tànyér levest leszenvedni a torkukon. Na majd màsodikkal jól laknak szintén csalódàs. Szóval fiadnak kell tudni mit hogy fűszerezten utàna ergo neki is kell tudni főzni. Pl nàlunk 2féle uborka salàta van , két vödör savanyút teszünk el télre egy kishordó helyett, levesbe csìpős utólag kerűl bele...
2016. máj. 22. 10:25
 14/65 anonim ***** válasza:
87%
A fiadat tanítsd meg.
2016. máj. 22. 10:33
 15/65 anonim ***** válasza:
91%
Apám és anyám mikor összejöttek, apám mindenbe az anyja főztjét kereste, ma már azt vallja, hogy ez a legfinomabb, amit anyám csinál. Át lehet venni egy két receptet, mi sosem jobb a mamáénál, de jobb ha hagyod, hátha megtanulja, vagy magától érdeklődik majd.
2016. máj. 22. 10:43
 16/65 anonim ***** válasza:
12%
Elég szomorú, ha egy felnőtt nőt erre meg kell tanítani. Mert még nem tud. Hiába tud a fiú főzni.
2016. máj. 22. 12:18
 17/65 anonim ***** válasza:
58%

Én erőteljesen kiosztanék bárkit, hogyha ilyet ajánlana. Nem akarok főzni, pedig tudok. Hogyha a párom szeretne főtt ételt enni, akkor főz magának, ha nálam van. Csak egyedi alkalmakkor csinálok én kaját.

Nekünk ez így megfelel és nehezen tűröm, hogyha más beleakar szólni.

Lehet, hogy a lány sem akar megtanulni. Ma már nem kell minden csajnak tudnia főzni.

2016. máj. 22. 12:20
 18/65 anonim ***** válasza:
25%
16 osnak nagyon igaza van, ha még egy 17es gondolkodàsu nő is valaki , főzni tudjon, újszülöttet nem Happy Meallal etetünk:). Nekem gàz lenne ha pasi létemre CSAK én etetném főtt étellel a csalàdot:)
2016. máj. 22. 12:28
 19/65 anonim ***** válasza:
5%
Ezt így nem mondanám a csajnak, vannak erre fifikásabb módszerek is.:-) Én is kényes voltam/vagyok az önállóságomra, nem akartam volna ilyesmit hallani az anyósomtól (Isten nyugosztalja, áldott jó asszony volt.) Azt viszont két felnőtt férfi anyjaként pontosan tudom, hogy a legtöbb pasinak bizony fontos a gyomra, pláne, ha otthon jó kajákhoz szoktatták. Ezt nem árt szem előtt tartani a barátnőknek, bármennyire is frusztráló időnként..-) Az én fiaim tudnak főzni, kértek már tőlem saját receptkönyvet (egyszer már időt kell rá szánnom, hogy összeírjam), hogy mit hogyan fűszerezek, miképp készítek, milyen kis trükkjeim vannak (párat már átadtam). Biztos vagyok benne, hogy az itthoni ízeket el fogják várni majd tartós párkapcsolatban is, és nem úgy, hogy kizárólag ők főznek.
2016. máj. 22. 12:42
 20/65 anonim ***** válasza:
84%

Ugye ez a kerdes nem rolam szol?

Csak mert en sem tudok fozni, es a baratom anyukaja meg akar tanitani.

Es magamra ismertem. :D

2016. máj. 22. 12:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!