Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Illetlenség lenne azt mondani...

Illetlenség lenne azt mondani a fiam barátnőjének, hogy megtanítom főzni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
66%

Most jó lehordtál 49-es... Csak nem tudom, milyen jogon ítélsz el engem, amikor láthatóan nem válaszoltál. Elvárod, hogy egy nő tudjon főzni, mert az a "normális", de te még anyukádékkal élsz és semmilyen munkát nem tudsz elvégezni. Van egy nagyon jó német mondás: alles ist Relativ. Te tudsz főzni? Mert nekem meg az a normális, ha egy férfi főz, ha akar.

Nem hiszem, hogy jogod lenne beszólogatni ezzel a tendenciával bárkinek is, ameddig a szüleid kinyalják a hátsódat is.

2016. máj. 23. 12:12
 52/65 anonim ***** válasza:
0%
50-es, aki még a rántást a habarástól, a párolást a főzéstől nem tudja megkülönböztetni, az inkább ne kísérletezgessen. Épp az utal beszűkült gondolkodásra, hogy te a tanuláson csak annyit értesz, hogy mikrogrammra kimérve a hozzávalókat, fűszereket, elkészítünk egy ételt egy tuti recept alapján.:-) Az, hogy valaki pl. tesz egy kis mustárt is a recept alapján főzött csülkös bablevesbe, még igen távol áll a kísérletezéstől.
2016. máj. 23. 12:59
 53/65 anonim ***** válasza:
53%
75% neked mi a bajod? Ha valaki nem végzi el a szakácsképzőt, akkor egy tojást se merjen feltörni, mert rántotta helyett véletlen bundás kenyér lesz? Másrészt meg engedtessék már meg, hogy azt főzhessek amit akarok, úgy ahogy akarok. Ha rossz lesz, akkor is nekem kell megenni nem neked, szóval tényleg nem értem miért vagy így kiakadva.
2016. máj. 23. 13:14
 54/65 anonim ***** válasza:
38%
75%-os, én sem értem ezt a kiakadást, ráadásul szépen ki is forgattad, amit írtam.
2016. máj. 23. 13:58
 55/65 anonim ***** válasza:
14%

"de te még anyukádékkal élsz és semmilyen munkát nem tudsz elvégezni."

Bocsánat, hogy a szüleimmel élek kiskorúként. Sokat segítek nekik. És nem hisztizek, hogy a gyerek nem szolga otthon manapság.

"Mert nekem meg az a normális, ha egy férfi főz, ha akar."

Ehhez csak gratulálni tudok. És a férjednek is, hogy ilyen nő jó neki. Szerencsére anyu normális és nem azt mondja süss magadnak sütit kisfiam, ha enni szeretnél. Belöled kinézném. A bolti meg nem olyan finom. Ha olyan süti, aki tud is.

2016. máj. 23. 17:59
 56/65 anonim ***** válasza:
20%
eléggé
2016. máj. 23. 18:05
 57/65 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem kér segítséget,akkor ne mondj ilyet neki

ha meg igen,akkor nyugodtan

2016. máj. 23. 18:06
 58/65 anonim ***** válasza:
42%
A fiad nem tud főzni?
 59/65 anonim ***** válasza:
0%
vagy beleuntál,hogy neked kell főzni rájuk is?
 60/65 anonim ***** válasza:
13%
IGEN
2016. máj. 23. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!