Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?
Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.
Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.
Miért logikusabb az, hogy először a felnőttek aztán te és végül a kicsik kapnak?
Ha ezt elmondod akkor én veled vagyok.
Ez igaz, emiatt érettebb és nem hisztizik ilyen pitiáner problémán. Egy kis 8-9 éves gyakran irigy, hisztis hisz még nincs élettapasztalata ezért nem tudja, hogy nem jelent semmit ha ő kap utoljára.
Másik érv?
azt tudod hogy ázsiai kulturákban egy 16 éves lányt
férjhez adnak és onnantól egy egész család kvázi rabszolgája lesz...
most tényleg ezt akaraod vagy esetleg felnöhetnél és csinálhatnál magadnak kaját már lassan 17 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!