Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?
Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.
Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.
de igen, vendégek!
hiszen nem ott laknak!
jézusom, minek próbálunk egy 16 éves meggyőzni bármiről?
úgyis csak neki lehet igaza!
mert ázsiaázsiaázsia!
ezt biztos most találta a neten. az meg, hogy illem, meg vendég, nem mond neki semmit.
hagyjátok, úgyis már biztos pakolja a bőröndjét, és megy ázsiába!
ja, hogy a repjegyet sem tudja kifizetni, mert anyuék tartják el? :O
Amugy tan csak nem kene hisztizniuk:D 9 évesen:)
Akkor te minek hisztizel közel 17 évesen? Ilyen kérdések hatására mindig eldöntöm gyerek helyett inkább kutyát vállalok.Arra esetleg nem gondoltál hogy te szedj magadnak?
#35: Szerinted te különb vagy?
Aha, most talaltam... Évekig Korea fan voltam...
Nálunk azért a kicsi kap előbb, mert ő nem tudja magának megfújni, így kicsit kihűl neki, mire eszünk.
Enni pedig úgyis egyszerre kezdünk, így szerintem tök mindegy, ki kap előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!