Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?
Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.
Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.
Nem eertitek meg ha én náluk vagyok, akkor is ok kapnak elobb?
Talán mert akkor is ők a kisebbek???? Ha az a szokás, hogy a kisebb kap, akkor teljesen evidens, hogy otthon is ő a kisebb. Nyilván a szüleitek ezt így szokták meg gyerekként és ennyi.
Kitöltöttem egy IQ tesztet, amit ráadásul 18 évesekre mértek. Az eredmény 112 lett (először, utána 115 és 117).
Alsóban kitűnő voltam, és utána is jó tanuló maradtam.
Rengeteg helyesíró versenyen voltam, és matek veryenyeken is (bár már nagyon nem értem a matekot)
Komoly dolgokkal foglalkozok inkább.
Nem röhögök mindenen, mint a kortársaim. Nem viccelem el a komoly és/vagy szomorú dolgokat. Vagy nem nézem, nevetem ki a másabb embereket.
Nem bulizok, iszok, cigizek.
Nem selfiezek minden nap vagy 100 képet, nem lógok órákat a Facebookon.
Szóval ennyit arról, hogy buta vagyok. :)
Korea fan :D :D :D
anyám.... már ezért megérte ma belépni ide :D
Korea fanként tudod, hogy mi megy ott? Nem akarnál ott lenni. Hidd el, az ételszedés az ő legkisebb problémájuk.
Dehogy tudod, hogy kell írni. Ha tudnád, úgy írnád! Az, hogy hogy mondod, egy másik kérdés!
Nem 17 vagy te, hanem max 12. 17 évesen más foglalkoztatja az ember lányát, nem a 9 éves rokongyerekek...
Évekig Korea fan VOLTAM!!!!
Tanulj meg olvasni. ;)
Lehet, hogy nem csinálod azt, mint a legtöbb tini.... Lehet csak nem értél el arra a szintre :D Amúgy meg 16,5 éves... te jó ég... Kicsi korban esetleg számít az a fél év, de ebben a korban már rég nem :D
Buta gyerekes hisztis kis liba vagy. :)
Kitöltöttem egy IQ tesztet, amit ráadásul 18 évesekre mértek. Az eredmény 112 lett (először, utána 115 és 117).
Na, ebből is látszik, hogy komolytalan teszt volt. És ne ugrálj, ez nem kiemelkedő. És ettől még lehetsz buta az élethez. És vagy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!