Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyetértetek? A kisebbnek...

Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?

Figyelt kérdés

Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.

Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.

2016. ápr. 16. 18:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 anonim ***** válasza:
98%
Asse asse asse asse ennyit erről hogy 16 éves vagy xD Segítek Azt se tudja....és nem asse
2016. ápr. 16. 19:22
 42/128 A kérdező kommentje:

Vendégek...

Nem eertitek meg ha én náluk vagyok, akkor is ok kapnak elobb?

2016. ápr. 16. 19:22
 43/128 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, 37-es, ez a kérdező egy extrém kivétel, az átlag kamasz azért ennyire nem hülye.:-)
2016. ápr. 16. 19:23
 44/128 A kérdező kommentje:
Te se lehetsz nagyon sok, ha ebbe kötsz bele. Tudom,hogy helyesen azt se. De én asse-nek mondom;)
2016. ápr. 16. 19:23
 45/128 anonim ***** válasza:
92%

hülye gyerek mikor te voltál kicsi akkor te is elsőnek kaptál mindenből szóval szerintem belehet fejezni a sírást.

Pofázd el anyudnak hogy te egod felér az Angol királyéhoz és ezért szedjen neked először....

2016. ápr. 16. 19:25
 46/128 anonim ***** válasza:
92%

"Így kéne:

Először a felnőttek

Utána én

Utána a gyerekek "

És ebben mi a logika? Miért így KÉNE?

Utána én, utána a gyerekek, ezen külön jót mosolyogtam.

2016. ápr. 16. 19:26
 47/128 anonim ***** válasza:
98%
Korea fan voltál? Akkor tetszik az általuk képviselt diktatórikus rendszer is ugye? Oké, akkor mond meg a szüleidnek, hogy ezentúl nem mondasz nekik ellent, iskolába oda mész ahova akarsz, ahhoz a pasihoz mész hozzá akit kiszemeltek, neked, nőként nem lehet karriered, nem mehetsz bulizni, nem hihetsz abban amiben te akarsz. Mert ha Korea fan voltál, akkor gondolom teljesen tisztában vagy az ő rendszerükkel és életstílusukkal, ahol a gyerek nem szólalhat meg míg a felnőtt engedélyt nem ad rá. Istenem, te tényleg ilyen fogyatékos vagy vagy csak trollkodsz? Sajnálom a szüleidet, de komolyan.
 48/128 anonim ***** válasza:
81%
Ha az én lányom lennél hát most reflexből megfelezném az adagodat.
 49/128 anonim ***** válasza:
98%
istenem kérdező irigylem a problémáidat...komolyan. Biztos 17 éves vagy te és nem 7? Miért is lenne jobb ha te előbb kapnál mint ők? Mindegy, ne is válaszolj, csak kérlek 3 év múlva olvasd vissza ezt a kérdést. Nem leszel rá büszke. 18L
2016. ápr. 16. 19:28
 50/128 anonim ***** válasza:
88%

Azért a kisebb kap előbb, mert csak. ont annyi benne a logika, mint az ázsiai szokásban, semennyi.

A kisebbek sokszor lassabban esznek, így legalább nem kell rájuk várnod a végén, hogy felállhass.

Ritka buta lány lehetsz.

2016. ápr. 16. 19:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!